O-STA

Bančni gigant SBI se zavezuje, da bo okrepil XDC in povečal vpliv omrežja XDC na Japonskem

ABU DABI, Združeni arabski emirati--(BUSINESS WIRE)-- Omrežje XDC (ki ga zastopa TradeFinex Tech Ltd) z veseljem najavlja partnerstvo z družbo SBI VC Trade Co. Ltd., ugledno japonsko borzo kriptovalut v okviru skupine SBI. To strateško sodelovanje predstavlja pomemben mejnik za omrežje XDC, ki širi svoj ekosistem na japonskem trgu.

Omrežje XDC ponuja robustno omrežje veriženja blokov, zasnovano posebej za primere uporabe v podjetjih, kot so trgovinsko financiranje, plačila in tokenizacija sredstev v realnem svetu. Omrežje XDC se osredotoča na povečanje učinkovitosti na trgu trgovinskega financiranja, ki se ocenjuje na 2.000 bilijonov jenov letno, in zagotavlja visoke hitrosti transakcij ter znatno nižje pristojbine za plin, saj je energetsko učinkovito, zato je idealna izbira za učinkovito poslovanje.

"Navdušeni smo, da lahko sodelujemo z družbo SBI VC Trade in ekosistem XDC pripeljemo na japonski trg," je dejal Atul Khekade, soustanovitelj omrežja XDC. "Japonska je ključno vozlišče za mednarodno trgovino, naša platforma veriženja blokov pa je namenjena racionalizaciji tega sektorja z izboljšanjem preglednosti, sledljivosti in zmanjšanjem stroškov. V sodelovanju z družbo SBI VC Trade se veselimo, da bomo podjetjem in finančnim institucijam na Japonskem omogočili izkoriščanje prednosti omrežja XDC."

"Veseli nas, da lahko razširimo našo ponudbo kriptovalut z vključitvijo XDC v našo borzo," je izjavil Fumiki Ozaki, predsednik in izvršni direktor družbe SBI VC Trade Co., Ltd. "Omrežje XDC prinaša edinstveno ponudbo vrednosti na trg trgovinskega financiranja in verjamemo, da bo njen dodatek izboljšal trgovalno izkušnjo naših strank. Družba SBI VC Trade ostaja zavezana zagotavljanju celovitih storitev, ki dajejo prednost zadovoljstvu strank, in to partnerstvo z omrežjem XDC se popolnoma ujema z našo filozofijo osredotočenosti na stranke."

Omrežje XDC vstopa na japonski trg vpartnerstvu z družbo SBI VC Trade, s čimer želi spodbuditi digitalno preobrazbo v panogi trgovinskega financiranja in se uveljaviti kot vodilni svetovni ponudnik rešitev veriženja blokov za podjetja in finančne institucije.

O omrežju XDC

Omrežje XDC je odprtokodna, ogljično nevtralna veriga blokov, ki je združljiva s plastjo 1 EVM in uspešno deluje od leta 2019. Omrežje dosega soglasje s posebej določeno tehniko dokaza o deležu (XDPoS), ki omogoča dvosekundne transakcije, skoraj ničelne stroške goriva (0,0001 USD), več kot 2000 TPS in interoperabilnost s standardi finančnih sporočil ISO 20022. Omrežje XDC omogoča široko paleto novih primerov uporabe veriženja blokov, ki so varni, razširljivi in zelo učinkoviti.

*Vir: AETOSWire

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Kontaktni podatki

Nadar Suresh
suresh@xinfin.orgVir: XDC Network