O-STA

Synology je predstavil diske serije Plus


Diski HAT3300 so namenjeni vgradnji v strežnike NAS serije Plus in nižje, ki so bili izdelani po letu 2018.

Ljubljana, 2. 6. 2023 - Synology je predstavil svojo prvo serijo diskov HAT3300 SATA HDD, ki so namenjeni seriji Plus in so posebej zasnovani za izpolnjevanje zahtev glede zanesljivosti, vzdržljivosti in zmogljivosti neprekinjene hrambe podatkov v začetnih in običajnih sistemih Synology1.

Novi diski so prestali temeljito preverjanje delovanja s sistemi Synology. S testiranjem so potrdili zanesljivo in dosledno delovanje v okoljih z več uporabniki. Serija Plus se pridružuje obstoječi liniji trdih diskov serije Enterprise in prinaša preizkušeno kakovost trdih diskov Synology tudi uporabnikom v manj zahtevnih okoljih.

Glavne značilnosti trdih diskov serije Synology Plus vključujejo:

· Zanesljivo neprekinjeno delovanje: z 1 milijonom ur povprečnega časa med napakami (MTBF)2 in 180 TB letno delovno obremenitvijo3 zagotavljajo do trikrat večjo vzdržljivost kot običajni trdi diski.

· Preizkušeni za največjo stopnjo zanesljivosti: več kot 300.000 ur strogega testiranja združljivosti in delovanja v stresnih situacijah zagotavlja gladko delovanje tudi pri obremenitvah z večjim številom uporabnikov.

· Posodobitve sistemske programske opreme: uporabniki lahko posodobijo Firmware diskov neposredno iz Synologyjevega operacijskega sistema DiskStation Manager (DSM). Tako ni potrebno ustavljati delovanja sistema, odstranjevanja diskov in izvajanja ročnih posodobitev.

· Podpora na enem mestu: stranke uporabljajo tehnično podporo neposredno prek svojega računa Synology.

· Štiri različne kapacitete: trdi diski serije Plus so na voljo v modelih s 4 TB, 6 TB, 8 TB in 12 TB hrambenega prostora, ki ustrezajo različnim potrebam in proračunom.

"Diski so zasnovani za uporabo v sistemih Synology in so idealni za uporabnike, ki potrebujejo zanesljivo shranjevanje, pri tem pa bodo deležni tudi priročnih posodobitev sistemske programske opreme znotraj operacijskega sistema DSM in eno samo kontaktno točko podpore za vse sistemske težave," je povedala Peggy Weng, produktna vodja pri Synology.

Trdi diski serije Synology Plus ponujajo popolno ravnovesje med zanesljivostjo in priročnostjo za domače uporabnike in uporabnike v manjših pisarnah ter zagotavljajo zanesljivo rešitev za izpolnjevanje njihovih potreb po shranjevanju, bodisi za skupno rabo datotek, varnostno kopiranje podatkov ali shranjevanje posnetkov z nadzornih kamer.

Synologyjeva linija trdih diskov:

4 TB

6 TB

8 TB

12 TB

16 TB

18 TB

Plus Series 3.5" SATA HDD

V

V

V

V

-

-

Enterprise Series 3.5" SATA HDD

V

-

V

V

V

V

Enterprise Series 3.5" SAS HDD

-

-

V

V

V

-

Dosegljivost

Diski Synology serije Plus SATA HDDs so že na voljo v 4 TB-ni različici. Za več informacij kliknite na povezavo.

Specifikacije

HAT3300-4T

HAT3300-6T

HAT3300-8T

HAT3300-12T

Vmesnik

SATA

velikost4

3.5"

Kapaciteta5

4 TB

6 TB

8 TB

12 TB

Zasnova diskov

Zrak

Zrak

Zrak

Helij

Hitrost

5.400 rpm

7.200 rpm

Hitrost prenosa podatkov

6 Gb/s

Predpomnilnik (MB)

256 MB

Največja stalna hitrost prenosa podatkov (tipično)

202 MB/s

202 MB/s

202 MB/s

240 MB/s

Povprečni čas med napakami (MTBF)

1.000.000 ur

Ocena delovne obremenitve

180 TB/leto zapisovanja/branja podatkov

Garancija6

3-letno omejeno jamstvo

Celoten seznam tehničnih specifikacij za serijo Plus

1. Oglejte si seznam združljivosti za podprte sisteme za shranjevanje.

2. Povprečni čas med napakami (MTBF) ni ocena ali garancija življenjske dobe izdelka. To je statistična vrednost, povezana s povprečnimi stopnjami napak za veliko število izdelkov in morda ne odraža natančno dejanskega delovanja. Dejanska življenjska doba izdelka se lahko razlikuje od MTBF.

3. Ocena delovne obremenitve je definirana kot količina zapisanih, prebranih ali preverjenih podatkov z ukazi iz gostiteljskega sistema.

4. "3,5-palčni" opisuje faktor oblike trdih diskov. Ne označuje fizične velikosti pogonov.

5. Opredelitev zmogljivosti: Pri opisu zmogljivosti trdega diska je terabajt (TB) opredeljen kot 1.000.000.000.000 bajtov. Vendar računalniški operacijski sistemi poročajo o zmogljivosti shranjevanja s potencami 2 za definicijo 1 GB = 230 = 1.073.741.824 bajtov. To pomeni, da bodo operacijski sistemi poročali o manjši razpoložljivi pomnilniški zmogljivosti. Razpoložljiva zmogljivost shranjevanja se bo razlikovala tudi glede na velikost datotek, oblikovanje, nastavitve, programsko opremo in uporabljen operacijski sistem. Dejanska formatirana zmogljivost se lahko razlikuje.

6. Garancijska doba začne teči od datuma nakupa, kot je navedeno na vašem potrdilu o nakupu. Preberite več o naši politiki omejene garancije za izdelke.

##

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

Kontakt:

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Tel: (01) 5484 812

E-pošta: tomaz@xenon-forte.si

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana

Kontakt:

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Tel: (01) 5484 812

E-pošta: tomaz@xenon-forte.si

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana