O-STA

Počitniško delo v Mestni občini Celje - poziv

Celje, 2. junij 2023 - Javno podjetje Zelenice, Poklicna gasilska enota Celje in Javni zavod Desetka v sodelovanju z Mestno občino Celje, Celjskim mladinskim centrom in Energetiko Celje vabijo dijake in študente na počitniško delo. Mladim ponujamo možnost, da koristno preživijo del počitnic, se naučijo kaj novega, pridobijo nove izkušnje, spoznajo nove ljudi in pri tem tudi nekaj zaslužijo.

Objavljamo naslednji poziv:

Si študent ali dijak in iščeš počitniško delo? Se zavedaš problematike onesnaževanja okolja? Bi rad/a pridobil/a nove izkušnje in znanje na področju administrativnih del? Te je vedno zanimalo delo gasilca? Si poleg vsega tega želiš med počitnicami še nekaj zaslužiti?

Potem je to prava priložnost zate!

Mestna občina Celje ima skupaj s svojimi javnimi podjetji in zavodi zate odlično priložnost, da aktivno preživiš svoje počitnice, spoznaš nove prijatelje/prijateljice in pri tem še nekaj zaslužiš.

Možnosti opravljanja počitniškega dela:

· Javno podjetje Zelenice d.o.o. - urejanje zunanjih in zelenih površin (dopoldan).

TERMINI:

3. 7. - 7. 7.

10. 7. - 14. 7.

17. 7. - 21. 7.

24. 7. - 28. 7.

31. 7. - 4. 8.

PLAČILO: 6,92 € NA URO (bruto)

· PGE Celje - pomoč pri urejanju in čiščenju okolice in prostorov zavoda, servisu gasilnih aparatov, evidentiranju intervencijskih poti in delo v čebelnjaku. Poleg tega vas bodo seznanili s pomembnostjo poklica in vsem kar spada zraven (dopoldan).

TERMINI:

10. 7. - 14. 7.

17. 7. - 21. 7.

PLAČILO: 6,92 € NA URO (bruto)

· Desetka Celje - prvi termin: administracija, knjigovodstvo (dopoldan); drugi termin: fizična, slikopleskarska dela (dopoldan)

TERMINI:

3. 7. - 10.7 in 1. 8. - 10. 8.

7. 8. - 11. 8.

PLAČILO: 7,10€ na uro (bruto)

Zahtevana znanja - obilo dobre volje .

Prijave zbiramo na info@mc-celje.si do zapolnitve prostih mest. Ob prijavi zapišite za katero delo ter termin se prijavljate.

Zahvaljujemo se za pomoč pri obveščanju.

***

Celje, 2. junij 2023

Št. zadeve: 091-7/2023