O-STA

Družba Hillstone Networks je bila v raziskavi Gartner Peer Insights™ Voice of the Customer imenovana za dobitnico priznanja po izboru strank za omrežne požarne zidove

Družba Hillstone Networks je že četrto leto zapored prejela priznanje po izboru strank na področju omrežnih požarnih zidov, poleg tega pa je bila imenovana za uspešnega ponudnika v raziskavi Voice of the Customer 2023 na področju zaznavanja in odzivanja v omrežju

SANTA CLARA, Calif.--(BUSINESS WIRE)-Družba Hillstone Networks, vodilna ponudnica rešitev za kibernetsko varnost, je danes objavila, da je bila vključena v dve poročili Gartner Peer Insights "Voice of the Customer". Družba Hillstone je prejela priznanje po izboru strank za omrežne požarne zidove, za svojo novo rešitev Network Detection and Resolution (NDR) pa je bila imenovana za uspešnega ponudnika. Priznanja po izboru strank Gartner Peer Insights temeljijo na prostovoljnih in preverjenih povratnih informacijah in ocenah strokovnjakov s področja končnih uporabnikov, ki imajo izkušnje z nakupom, izvajanjem ali uporabo izdelkov ali storitev.

"Stranke so spregovorile in prepoznale našo neomajno zavezanost zagotavljanju celovitih rešitev za kibernetsko varnost, ki so v zahtevnem in dinamičnem okolju kibernetske varnosti učinkovito zagotavljale pokritost, nadzor in konsolidacijo za več kot 26 000 njihovih vrstnikov po vsem svetu," je dejal Tim Liu, soustanovitelj in tehnični direktor družbe Hillstone Networks. "Še naprej bomo uvajali inovacije in premikali meje kibernetske varnosti, da bi zaščitili kritična sredstva naših strank."

Glavni poudarki

NDR:

  • Družba Hillstone Networks je od svojih uporabnikov prejela 100-odstotno oceno "pripravljenost priporočiti" na podlagi 25 pregledov iz marca 2023.

  • 92 % anketiranih uporabnikov družbe Hillstone je družbo ocenilo s 5 od 5 zvezdic.

  • Izkušnje s podporo družbe Hillstone Networks so na podlagi 25 pregledov prejele oceno 4,9 od 5.

  • Zmogljivosti izdelkov družbe Hillstone Networks so na podlagi 24 pregledov prejele oceno 5 od 5.

Omrežni požarni zidovi:

  • Družba Hillstone Networks je od svojih uporabnikov prejela 99-odstotno oceno "pripravljenost priporočiti" na podlagi 107 pregledov iz marca 2023.

  • 84 % anketiranih uporabnikov družbe Hillstone je družbo ocenilo s 5 od 5 zvezdic.

  • Izkušnje s podporo družbe Hillstone Networks so na podlagi 102 pregledov prejele oceno 4,9 od 5.

  • Zmogljivosti izdelkov družbe Hillstone Networks so na podlagi 101 pregleda prejele oceno 4,9 od 5.

Gartner, Voice of the Customer for Network Firewalls, Peer Contributors, 31. maj 2023
Gartner, Voice of the Customer for Network Detection and Response, Peer Contributors, 29. maj 2023

O Gartner Peer Insights™

Gartner in Peer Insights sta blagovni znamki družbe Gartner, Inc. in/ali njenih podružnic. Vse pravice pridržane. Vsebina Gartner Peer Insights je sestavljena iz mnenj posameznih končnih uporabnikov, ki temeljijo na njihovih lastnih izkušnjah, in se ne sme razumeti kot izjava o dejstvih ter ne predstavlja stališč družbe Gartner ali njenih podružnic. Družba Gartner ne podpira nobenega prodajalca, izdelka ali storitve, predstavljene v tej vsebini, niti ne daje nobenih izrecnih ali implicitnih jamstev glede te vsebine, njene točnosti ali popolnosti, vključno z jamstvi o prodajnosti ali primernosti za določen namen.

O družbi Hillstone Networks

Integrativni pristop h kibernetski varnosti družbe Hillstone Networks zagotavlja pokritost, nadzor in konsolidacijo za varno digitalno preobrazbo več kot 26 000 podjetij po vsem svetu. Več na www.hillstonenet.com.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Kontaktni podatki

Zeyao Hu
+1 4085086750

inquiry@hillstonenet.com


Vir: Hillstone Networks