O-STA

Recept za slasten sladoled z okusom po marakuji

Pasijonka ali marakuja v zadnjih letih postaja vse bolj priljubljen sadež tudi pri nas, kjer ga lahko najdemo v različnih sladicah. Zaradi svoje svežine se namreč odlično ujame s sladkobo slaščic, še posebej slasten pa je v sladoledu.

Za izdelavo sladoleda MANGOBEL potrebujete:

· 1000 gramov mlečne baze

· 80 gramov aromata marakuja

· 50 gramov dekorja mangobel

Navodila za pripravo

1. Za izdelavo sladoleda najprej pripravimo mlečno bazo in dodamo aromat MARAKUJA.

2. Pripravljenemu sladoledu med izmetavanjem iz stroja dodajamo dekor MANGOBEL.

3. Banjico lahko pripravimo ravno ali v hrib. Za ravno banjico najprej izmečemo nekaj sladoleda, plast poravnamo in jo premažemo z dekorjem. Postopek ponavljamo do želene višine.

Najboljši okusi slovenske proizvodnje

Najboljše sestavine za sladolede boste našli pri Rokmarju, kjer poudarek dajejo na kvaliteti sestavin in enostavnosti priprave. Celotno ponudbo njihovih izdelkov najdete na njihovi spletni strani, sledite pa lahko tudi njihovemu Facebook profilu.