O-STA

V Križanke prihaja edinstven in neponovljiv UROŠ PERIĆ & BIG BAND RTV SLOVENIJA

Slika

Veliki koncert Uroš Perić & Big Band RTV Slovenija - Križanke

V Križanke prihaja edinstven in neponovljiv UROŠ PERIĆ & BIG BAND RTV SLOVENIJA

Cheek to Cheek s prijatelji

Četrtek, 31.avgust.2023,

Križanke, Ljubljana

VSTOPNICE NA EVENTIM.SI

Na koncertu se bodo Urošu pridružili Neisha, New Swing Quartet & Oto Pestner, Tjaša Fajdiga in njegove zveste The Pearlettes.

Uroš Perić je doma in po svetu poznan po pristnih interpretacijah, ki poslušalce popeljejo v zlato dobo jazza, soula in bluesa. Njegova vsestranskost ga je popeljala v šestindvajset držav sveta, v letošnjem letu pa se priblližuje tisočemu samostojnemu koncertu, kar ga uvršča v sam vrh.

S svojo karizmatičnostjo in vrhunsko izvedbo je prepričal največja svetovna glasbena imena, kot so Quincy Jones, Sheila Raye Charles, Jacob Collier, Ernie Watts, glasbeni poznavalci pa Uroševe klavirske nastope primerjajo celo s tistimi velikega Gena Harrisa.

Zgodba Cheek to Cheek se je začela s prepletom dveh najbolj markantnih soul glasov črnske glasbe na domačih tleh, Uroša Perića in Maje Keuc. Za češnjo na vrhu torte bo na koncertu Cheek to Cheek v prekrasnih ljubljanskih Križankah poskrbel Big Band RTV Slovenija pod taktirko Lojzeta Krajnčana, Urošu pa se bodo na odru pridružili odlični glasbeni gostje.

Večer, ki ga ne gre zamuditi.