O-STA

Najboljše aplikacije za načrtovanje dopusta

AppGallery

Če tega še niste naredili, potem je skrajni čas, da rezervirate vse potrebno za več kot zaslužene poletne počitnice. Zlasti, ker je julij tik pred vrati in dnevi postajajo vroči. Dovolite, da vam pri tem pomaga pametni telefon z izbranimi aplikacijami.

Morda se vam zdi iskanje cenovno ugodnih in hkrati zanimivih ponudb težko in mukotrpno delo. Resnica je, da ni naporno, kajti na srečo so vam na razpolago številne zaupanja vredne aplikacije, ki na podlagi načrtovanega časa dopusta najdejo najboljše ponudbe. Dovolite, da se skupaj potopimo v nekatere, ki jih priporoča podjetje Huawei za svoje telefone, kot je novi izredno napredni Huawei P60 Pro, in so dostopne v trgovini z mobilnimi aplikacijami Huawei AppGallery oziroma so integrirane v storitve Huawei.

Skyscanner

Skyscanner je ena od vodilnih storitev iskanja letalskih vozovnic in nastanitev. Zaradi odličnih zmogljivosti in poglobljenih informacij se je Huawei odločil, da jo integrira v iskalnik Petal (Petal Search) in zemljevide Petal (Petal Maps). Po zaslugi te smele odločitve imajo uporabniki pametnih telefonov Huawei preprosto iskanje in primerjanje letov, hotelov in storitev najema avtomobilov praktično na dlani.

Poleg tega iskalnik Petal zagotavlja edinstvena priporočila in ideje, ki nadgrajene z informacijami storitve Skyscanner pomagajo načrtovati naslednje idealne počitnice.

Booking.com

Booking.com je priljubljena storitev iskanja in rezervacije hotelskih uslug in nastanitev. Z edinstvenimi funkcijami omogoča preprosto primerjavo ponudb, da lažje izluščite tisto, ki vam najbolj ustreza. Cenovno in v drugih ugodnostih. Na voljo je tudi več kot 135 milijonov preverjenih mnenj, da boste lažje spoznali kraj, kjer nameravate preživeti naslednji dopust.

Trivago

Podjetji Trivago in Huawei sodelujeta od leta 2021, ko sta se povezali, da bi skupaj razvili potovalno aplikacijo, ki deluje v okolju mobilnih storitev Huawei (HMS). Rezultat je aplikacije Trivago, najdete jo v trgovini AppGallery, ki omogoča takojšnjo primerjavo več milijonov nastanitev po vsem svetu z na stotine spletnih strani za rezervacije. Poleg tega sta podjetji razvili funkcijo neposredne povezave z izbranimi ponudniki potovanj za iskalnik in zemljevide Petal.

Omio

Edinstvene zmogljivosti podjetja Omio so ravno tako integrirane v iskalnik in zemljevide Petal. Omogočajo pa preprosto odkrivanje in primerjavo prevozov z vlaki, avtobusi, letali in trajekti. Da bi za izbrani prevoz rezervirali vozovnico, ste preusmerjeni v storitev Omio.

Aplikacije letalskih prevoznikov

Če bi radi letalske lete rezervirali neposredno pri letalskih prevoznikih in ne preko aplikacij tretjih oseb, so vam v trgovini AppGallery na voljo aplikacije prevoznikov, kot so Air France, KLM, Iberia in drugi. Na ta način so vam na voljo popusti in druge ugodnosti, ki jih prevozniki nudijo samo znotraj svojih storitev.

Kaj še čakate? Huawei vam s širokim naborom izrednih naprav in storitev zagotavlja vse, kar potrebujete za načrtovanje naslednjih sanjskih počitnic. Preverite, kaj vse vam je na voljo in se odločite za najboljšo ponudbo.

Za več informacije obiščite spletno stran: https://consumer.huawei.com/si/

O podjetju Huawei Consumer Business Group

Huaweievi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva. Huawei je po svetu vzpostavil že 14 raziskovalnih in razvojnih centrov, vključno v Nemčiji, na Švedskem, v Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Consumer Business Group je ena od Huaweievih treh poslovnih enot in ima pod okriljem pametne telefone, tablične računalnike, osebne računalnike, nosljive naprave, storitve v oblaku in drugo. Huaweieva globalna mreža je zgrajena na več kot 30 letih strokovnega znanja in izkušenj v telekomunikacijski industriji in je posvečena zagotavljanju najnovejših tehnoloških rešitev uporabnikom po vsem svetu.

Za več informacij prosimo obiščite: consumer.huawei.com/si

Spremljajte nas:

Facebook

YouTube

Instagram

Skupnost

Kontakt za medije:

Andrej Pirnat, PR manager

e: andrej@sidera.si

HUAWEI!