O-STA

ODDITY napoveduje vložitev registracijske izjave za predlagano prvo javno ponudbo

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- ODDITY Tech Ltd. ("ODDITY"), tehnološka platforma za potrošnike, ki je zasnovana za preoblikovanje globalnega trga lepote in dobrega počutja, danes sporoča, da je pri ameriški Komisiji za vrednostne papirje in borzo vložila registracijsko izjavo na obrazcu F-1 v zvezi s predlagano prvo javno ponudbo svojih navadnih delnic razreda A. Družba ODDITY je zaprosila za uvrstitev svojih navadnih delnic razreda A na trg Nasdaq Select Markt pod oznako "ODD". Število delnic, ki bodo ponujene, in cenovni razpon za predlagano ponudbo še nista bila določena. Ponudba je odvisna od tržnih pogojev, zato ni mogoče zagotoviti, ali in kdaj bo ponudba zaključena, niti dejanskega obsega ali pogojev ponudbe.

Goldman Sachs & Co. LLC, Morgan Stanley & Co. LLC in Allen & Company LLC delujejo kot glavni vodje knjigovodstva za predlagano ponudbo. BofA Securities, Barclays Capital Inc., Truist Securities, Inc., JMP Securities, A Citizens Company in KeyBanc Capital Markets Inc. delujejo kot upravitelji knjigovodstva za predlagano ponudbo.

Predlagana ponudba bo izvedena samo s prospektom. Izvode predhodnega prospekta v zvezi s predlagano ponudbo je mogoče dobiti, če so na voljo, pri: Goldman Sachs & Co. LLC, Pozor: Oddelek za prospekte, 200 West Street, New York, New York 10282, po telefonu (866) 471-2526 ali po elektronski pošti na prospectus-ny@ny.email.gs.com; Morgan Stanley & Co LLC, za: Prospectus Department, 180 Varick Street, 2nd Floor, New York, New York 10014, po telefonu (866) 718-1649 ali po e-pošti na prospectus@morganstanley.com; in Allen & Company LLC, za: Prospectus Department, 711 Fifth Avenue, New York, New York 10022 ali po elektronski pošti na allenprospectus@allenco.com.

Pri ameriški Komisiji za vrednostne papirje in borzo je bila vložena izjava o registraciji v zvezi s temi vrednostnimi papirji, vendar še ni postala veljavna. Teh vrednostnih papirjev ni mogoče prodati niti sprejeti ponudb za nakup pred začetkom veljavnosti registracijske izjave. To sporočilo za javnost ne pomeni ponudbe za prodajo ali pozivanja k ponudbi za nakup, prav tako se ti vrednostni papirji ne prodajajo v nobeni državi ali jurisdikciji, v kateri bi bila takšna ponudba, pozivanje ali prodaja nezakonita pred registracijo ali kvalifikacijo v skladu z zakoni o vrednostnih papirjih v takšni državi ali jurisdikciji.

O družbi ODDITY

ODDITY je potrošniško tehnološko podjetje, ki gradi in širi digitalne blagovne znamke, da bi prekinilo industrijo lepote in dobrega počutja, v kateri prevladuje zunaj spleta. Podjetje služi več kot 40 milijonom uporabnikov s svojo spletno platformo, ki jo poganja umetna inteligenca, uvaja podatkovno znanost za prepoznavanje potreb potrošnikov in razvija rešitve v obliki izdelkov za lepoto in dobro počutje. ODDITY ima v lasti IL MAKIAGE in SpoiledChild. Družba ima poslovni sedež v New Yorku, center za raziskave in razvoj v Tel Avivu v Izraelu ter biotehnološki laboratorij v Bostonu.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Kontaktni podatki

Tisk:
Michael Braun

michaelb@oddity.com
Vlagatelji:
IR@oddity.com

Vir: ODDITY Tech Ltd.