O-STA

Nepozabno praznovanje rojstnih dni v Čarobnem svetu

V Europarkovem Čarobnem svetu bo rojstnodnevno praznovanje resnično nepozabno (foto_AV studio)
Otroški park Čarobni svet je odprt vsak delovni dan (foto_Bojan Mihalič)

V otroškem parku Čarobni svet v Europarku je vsak dan živahno. Otroci se od ponedeljka do sobote lahko spuščajo po toboganu, preizkušajo plezalno steno in se brezskrbno igrajo, medtem ko starši opravijo nakupe. Najmlajši lahko v nakupovalnem središču skupaj s prijatelji tudi praznujejo svoj rojstni dan in se odločijo za eno od treh tematskih zabav. Razigrane dogodivščine bodo otrokom pričarale nasmehe na obraze in poskrbele za nepozabne spomine.

Praznovanje rojstnega dne v Europarku

Otroci od 3. do 9. leta starosti lahko v nakupovalnem središču na prav poseben način praznujejo svoj rojstni dan. Na voljo so tematske zabave "Čarobni gozd", "Skriti zaklad na otoku" in "Pravljična zabava", na katerih izkušeni animatorji poskrbijo za veliko smeha in zabave. Organizatorji bodo pripravili vabila na praznovanje, spominsko knjigo za slavljenca in spominsko fotografijo v okviru za povabljence. Na praznovanju ne bo manjkala niti rojstnodnevna torta s svečkami, za katero se lahko dogovorite pri enem od ponudnikov gostinskih storitev.

Otroški živžav v Čarobnem svetu

Čarobni svet je v Europarku odprt vsak delovni dan, ko se lahko otroci pod nadzorom igrajo v otroškem parku in dajo duška svoji domišljiji. V poletnih mesecih velja izredni poslovalni čas, ko je igra pod nadzorom po naslednjem razporedu:

· od 3. 7. do 25. 8.: 13.00-21.00,

· od 28. 8. do 31. 8.: 11.00-21.00,

· 1. 9.: 9.00-21.00,

· 4. 9.: 15.00-21.00.

Več podrobnosti o otroškem parku in praznovanju rojstnih dni najdete na https://www.europark.si/sl/otroci/otroski-park-carobni-svet/.