O-STA

Recept za najboljši sladoled z okusom po čokoladi in višnjah

Tudi vi obožujete kombinacije čokolade in sadja? Katera je vaša najljubša? Ena izmed najboljših je zagotovo simfonija čokolade in višenj. Višnje namreč s svojo kislostjo ponesejo sladko čokolado na višji nivo. Čokolade in višnje v sladoledu? Božansko!

Za izdelavo sladoleda Rok chéri potrebujete:

· 1000 gramov mlečne baze

· 50 gramov aromata ROK CHÉRI

· 30 gramov glazure MIRROR GLAZE ČOKOLADA

· 30 gramov dekorja AMARENA

Navodila za pripravo

1. V mlečno bazo dodamo aromat ROK CHÉRI.

2. Ko je sladoled pripravljen, ga nekaj izmečemo v ohlajeno banjico, nekoliko zgladimo ter dodamo glazuro MIRROR GLAZE ČOKOLADA, spet izmečemo nekaj sladoleda, katerega prelijemo z dekorjem AMARENA. Postopek ponavljamo do želene višine.

3. Zadnjo plast zgladimo ter prelijemo z dekorjem AMARENA ter glazuro MIRROR GLAZE ČOKOLADA.

Najboljši okusi slovenske proizvodnje

Najboljše sestavine za sladolede boste našli pri Rokmarju, kjer poudarek dajejo na kvaliteti sestavin in enostavnosti priprave. Celotno ponudbo njihovih izdelkov najdete na njihovi spletni strani, sledite pa lahko tudi njihovemu Facebook profilu.