O-STA

Telekom Slovenije garantira zadovoljstvo ter omogoča priklop televizije in interneta takoj

Ljubljana, 1. septembra - Telekom Slovenije vsem, ki bodo postali naročniki TV-platforme NEO, garantira zadovoljstvo, hkrati pa jim omogoča priklop takoj. To pomeni, da tistim, ki s storitvijo ne bi bili zadovoljni, v 30-ih dneh vrne denar.

"Platforma NEO s praktično brezhibnim glasovnim upravljanjem v slovenščini, s prenovljenim in nadgrajenim uporabniškim vmesnikom, ki zagotavlja vrhunsko uporabniško izkušnjo, in izredno bogatim izborom TV-vsebin za vse okuse, praktično nima konkurence v slovenskem prostoru. In ko jo preizkusiš, potem to preprosto veš. Ne sklepamo kompromisov, zato vsem, ki še niso naročniki naše platforme NEO, želijo pa to postati, garantiramo zadovoljstvo. V nasprotnem primeru vrnemo denar. In za priklop poskrbimo takoj," ob tem poudarja Katja Šajnovič, direktorica Razvoja poslovanja v Telekomu Slovenije.

Telekom Slovenije upravlja največje in najsodobnejše optično omrežje v državi; priklop nanj omogoča že več kot polovici gospodinjstev. Naročnikom so trenutno na voljo hitrosti do 2 gigabita na sekundo (Gbit/s), ob tem pa Telekom Slovenije omrežje nadgrajuje tudi s tehnologijo XGS-PON, ki omogoča hitrosti do 10 Gbit/s. Priklop takoj pomeni, da so naročnikom internet, fiksna telefonija in televizija takoj na voljo prek vrhunskega mobilnega omrežja. To je še posebej dobrodošla rešitev za naročnike, kjer bodo kmalu vzpostavljene fiksne širokopasovne povezave, ni pa to pogoj.

Platforma NEO je sicer rezultat razvoja strokovnjakov Telekoma Slovenije, zato jo Telekom Slovenije stalno nadgrajuje skladno s potrebami svojih uporabnikov in najsodobnejšimi trendi. Tako je bila platforma v teh dneh nadgrajena z novim uporabniškim vmesnikom, ki je še intuitivnejši, enostavnejši in omogoča še hitrejšo navigacijo; glasovno upravljanje v slovenskem jeziku je podprto tudi z umetno inteligenco.

V slovenskih domovih je že več kot 250.000 NEO Smartboxov, do konca novembra letos pa jih bo še dodatnih 35.000, saj bodo v Telekomu Slovenije s sodobno platformo v celoti nadomestili starejšo tehnologijo in starejša TV-komunikatorja BOX S proizvajalca Netgem, ki ju uporablja še del naročnikov.

Ponudba z garancijo zadovoljstva velja v akcijskem obdobju od 1. septembra do 31. oktobra 2023. V tem času lahko novi naročniki paketov NEO izkoristijo možnost 30-dnevnega testiranja storitve; če z uporabo storitve ne bodo zadovoljni, lahko v 30-ih dneh od vklopa novega naročniškega razmerja od pogodbe odstopijo.