O-STA

Europark bo svoj 23. rojstni dan praznoval v velikem slogu

Največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije bo v tem letu upihnilo že 23. svečko. Nepozabno rojstnodnevno dogajanje se začenja v sredo, 6. septembra, in bo trajalo vse do sobote, 9. septembra. Za vrhunec dogajanja bodo s koncerti poskrbeli priljubljeni pevec Luka Basi, mladi fantje Polkaholiki in mariborski vokalist Kristjan Crnica - KIKIFLY z bendom. Na svoj račun bodo prišli tudi najmlajši, ki se bodo na sobotno dopoldne zabavali v družbi Čukov in Ribiča Pepeja. Obiskovalci Europarka se bodo v času praznovanja razveselili tudi številnih rojstnodnevnih popustov in drugih presenečenj, že zdaj pa lahko sodelujejo v veliki nagradni igri, v kateri si lahko priborijo darilne bone Desetak v skupni vrednosti 2.300 evrov.

Po bogato nagrado v mariborski Europark

V sklopu praznovanja Europarkovega 23. rojstnega dneva so v nakupovalnem središču za obiskovalce pripravili neverjetno nagradno igro, v kateri lahko sodelujoči osvojijo darilne bone Desetak v skupni vrednosti 2.300 evrov. Kako lahko sodelujete? Tako da obiščete Europark Maribor in na nakupovalnih ulicah poiščete plakat s QR kodo, jo odčitate ter nato počakate na veselo novico. Ne zamudite priložnosti in osvojite bogato nagrado!

Zabavajte se na treh hudih koncertih

Europarkov 23. rojstni dan ne bo minil brez nepozabne zabave. Dogajanje bo v sredo, 6. 9., ob 17. uri otvoril izjemen mariborski vokalist Kristjan Crnica - KIKIFLY z bendom, v četrtek, 7. 9., bodo za zabavo zadolženi mladi fantje Polkaholiki, v petek, 8. 9., pa ne smete zamuditi koncerta Luka Basija, ki je poznan po svoji karizmatičnosti, neverjetnem glasu in pozitivni energiji.

Dogajanje za najmlajše v družbi Čukov in Ribiča Pepeja

Organizatorji niso pozabili niti na najmlajše obiskovalce. V soboto, 9. 9., od 11. ure naprej bodo otroke zabavali Čuki in Ribič Pepe, med 10. in 13. uro pa bodo lahko izdelovali rojstnodnevne okraske, kot so zabavni naglavni rekviziti, zabavna očala, klobučki, brki in velika usta za zabavno fotografiranje. Med drugim bodo lahko obiskali kotiček za poslikavo obraza, čakajo pa jih tudi druga presenečenja. Na koncu sledi še zabava z baloni in poslastica s torto velikanko.

Več informacij o rojstnodnevnem dogajanju najdete na Europarki spletni strani in družbenih omrežjih.