O-STA

Recept za najboljšo torto z okusom po robidi

Goriško podjetje Rokmar je za vse ljubitelje svežine pripravilo recept za torto Robida. Dodali so ji še dekor jagoda, ki poskrbi za uravnoteženo sladkobo. Spodaj si preberite, kako lahko pripravite to omamno torto.

Predhodno spečemo vaniljev biskvit.

Za kremo potrebujemo:

· 500 g smetane

· 500 g vode

· 100 g sladkorja

· 180 g topgela

· 150 g aromata CHEESECAKE

· 50 g aromata ROBIDA

Priprava kreme: Najprej do srednje trdote stepemo sladko smetano. V drugi posodi dobro premešamo ostale sestavine za kremo, tako da ni grudic in jih prilijemo k stepeni smetani. Mešamo z mikserjem na nizkih obratih cca 2 minuti.

Za sadni disk potrebujemo:

· 70 g topgela

· 60 g vode

· 150 g dekorja JAGODA

Priprava sadnega diska: Vse sestavine odtehtamo v posodo in premešamo z mikserjem. Dobljeno maso prelijemo v silikonski model in zamrznemo v šokerju.

Torto dekoriramo z glazuro Mirror Glaze jagoda.

Najboljši okusi slovenske proizvodnje

Najboljše sestavine za torte boste našli pri Rokmarju, kjer poudarek dajejo na kvaliteti sestavin in enostavnosti priprave. Celotno ponudbo njihovih izdelkov najdete na njihovi spletni strani, sledite pa lahko tudi njihovemu Facebook profilu.