O-STA

V videoteko Telekoma Slovenije prihaja priljubljen film Barbie, v TV-shemi tudi številne nove vsebine

Ljubljana, 12. septembra - Telekom Slovenije je v septembru TV-programsko shemo obogatil z novimi vrhunskimi dokumentarci, filmi in serijami, v videoteko DKino pa prihaja tudi težko pričakovan film Barbie. V TV-platformi NEO je bilo zabeleženih že več kot 13.000 iskanj filma Barbie z glasovnimi ukazi, tako da je umestitev filma v videoteko tudi odziv na želje uporabnikov. Telekom Slovenije sicer vsem, ki bodo postali naročniki TV-platforme NEO, garantira zadovoljstvo in omogoča takojšen priklop.

Med naročniki so filmske in dokumentarne vsebine zelo priljubljene, zato so v Telekomu Slovenije programsko shemo obogatili z dokumentarnima programskima opcijama Planet Earth HD in Travelxp HD (tudi v 4K), ki sta brezplačno na voljo en mesec od vklopa opcije.

Nova sta tudi TV-program Dizi, ki je premierno na voljo pri Telekomu Slovenije in ki se ga bodo razveselili ljubitelji turških serij, in programska opcija Filmbox. Filmbox vsebuje 13 TV-programov: Filmbox Premium, Filmbox Extra HD, Filmbox Stars HD, Filmbox Arthouse, Docubox HD, Fashionbox, Fast and fun box HD, Fightbox HD, Gametoon, 360 Tunebox, Erox, Eroxxx in Funbox 4K. Vsebine so naročnikom brezplačno na voljo en mesec od vklopa.

TV-program Dizi bo na voljo v shemi Mega HD, opcija Filmbox pa ob 24-mesečni vezavi s 50-odstotnim popustom.

RTV 365 na TV-platformi NEO

Telekom Slovenije je v TV-platformo NEO umestil tudi aplikacijo RTV 365 RTV Slovenija. RTV 365 omogoča spremljanje vseh 16 radijskih in televizijskih programov v živo in v časovnemu zamiku. Naročnikom so na voljo filmi, serije, dokumentarci, otroške vsebine, televizijske oddaje in podkasti, ki jih predvaja RTV Slovenija. RTV 365 si lahko vsakdo prilagodi po svoje, Moj 365 omogoča ogled shranjenih vsebin, uporabniki pa si lahko ogledajo tudi filme, serije in animirane filme, ki so jih najeli v Filmoteki preko Založbe ZKP.

Mobilna aplikacija Učim se

Le pri Telekomu Slovenije je na voljo tudi nova mobilna aplikacija z zabavnimi nalogami za otroke od 6. do 12. leta. Naloge so razdeljene v tri težavnostne skupine, njihov nabor pa se nenehno dopolnjuje in nadgrajuje; vsako leto bo predvidoma dodanih 100 novih nalog. Aplikacija Učim se je nastala v sodelovanju Mladinske knjige in Telekoma Slovenije ter dopolnjuje spletni portal www.ucimse.com. Uporaba aplikacije je v septembru brezplačna.

Garancija zadovoljstva in priklop takoj

TV-platforma NEO s praktično brezhibnim glasovnim upravljanjem v slovenščini, s prenovljenim in nadgrajenim uporabniškim vmesnikom, ki zagotavlja vrhunsko uporabniško izkušnjo, in izredno bogatim izborom TV-vsebin za vse okuse, praktično nima konkurence v slovenskem prostoru. In ko jo preizkusiš, potem to preprosto veš. V Telekomu Slovenije pri tem ne sklepajo kompromisov, zato vsem, ki še niso naročniki platforme NEO, želijo pa to postati, garantirajo zadovoljstvo. V nasprotnem primeru vrnejo denar. In za priklop poskrbijo takoj.