O-STA

Letno srečanje uporabnikov Zavoda za oskrbo na domu Ljubljana 2023

Zavod za oskrbo na domu Ljubljana je na Gospodarskem razstavišču je v torek, 26. septembra 2023, ob 16. uri pripravil tradicionalno letno srečanje uporabnikov in njihovih svojcev. Srečanja se je udeležil tudi župan Zoran Janković in drugi predstavniki Mestne občine Ljubljana. Prisotne je nagovorila direktorica Liljana Batič Dernovšek in župan Ljubljane Zoran Janković.

Zavod za oskrbo na domu Ljubljana se že 21. leto ponaša s svojim poslanstvom skrbeti za kakovostno življenje starejših meščank in meščanov, ki živijo v domačem okolju. Zavedamo se, da staranje pogosto prinaša edinstvene izzive, zato smo predani temu, da se s temi izzivi spopademo z največjo skrbnostjo in pozornostjo. Naše poslanstvo je, da omogočimo dostojno in varno življenje v objemu domačega okolja vsem, ki to potrebujejo ter tako pomagamo posameznikom, da ohranijo neodvisnost in dostojanstvo v svojih poznejših letih.

Letno srečanje uporabnikov je hkrati tudi priložnost, da se povežemo, delimo izkušnje in se zahvalimo tistim, ki nas podpirajo. Na tem mestu bi se radi zahvalili naši ustanoviteljici Mestni občini Ljubljana, ki omogoča izvajanje te dragocene storitve ter vsem nastopajočim in sodelujočim, ki so prispevali k uspehu dogodka. Dogodek bi težko uspel brez poslovnih partnerjev, ki so nam priskočili na pomoč. Hvala torej glavnemu sponzorju - zavarovalnici Generali, podjetjem Pigo, Fiteh in Soča oprema, Gospodarskemu razstavišču ter Lekarni Ljubljana, plesnemu paru plesne šole Bolero ter Borutu Repšetu.

Posebna zahvala gre tudi Ljubljanskemu potniškemu prometu, katerih skrb za naše oskrbovance je bila izjemna. Njihova empatija, podpora in zanesljivost pri organiziranju brezplačnih prevozov so bili ključni dejavniki za uspeh tega dogodka. Prav tako se zahvaljujemo našim zaposlenim za njihovo neprecenljivo predanost in vsem, ki ste se udeležili našega letnega srečanja uporabnikov in prispevali k toplini in veselju tega dogodka. Skupaj gradimo boljšo prihodnost za vse nas.

Letno srečanje uporabnikov je opomnik, da Zavod za oskrbo na domu Ljubljana ni le prostor za oskrbo, je kraj, kjer se srca združijo, da ustvarijo boljšo prihodnost naših starejših meščank in meščanov, ki živijo v domačem okolju. Vsem skupaj se zahvaljujemo za udeležbo in dobro voljo, ob letu osorej pa se zopet srečamo tukaj.

VIDEO: Za zaključek čudovitega 22. Srečanja uporabnikov ZOD pa še plesni nastop zaposlenih v Zavodu za oskrbo na domu Ljubljana TUKAJ

VIDEO: Na koncu se je Liljana Batič Dernovšek, direktorica ZOD vsem nastopajočimi in sodelujočim zahvalila za izvrsten program in odlično organizirano srečanje uporabnikov ZOD TUKAJ

Besedilo, foto, video: Mateja Guštin ZOD in Janez Platiše