O-STA

STA projekti tedna: Od neposrednih spletnih prenosov do okrogle mize

Slovenska tiskovna agencija ne ustvarja zgolj servisa novic, temveč se lahko pohvali s številnimi dodatnimi medijskimi vsebinami. V iztekajočem se tednu smo zagotovili več neposrednih prenosov, ki smo jih delili tudi na naših kanalih, pripravili multimedijski spletni članek STAfokus ter z vsebinsko zasnovo in vodenjem okrogle mize STAkluba medijsko podprli dogodek naročnika.

STAfokus

Ponedeljek smo začeli vidno in z Javno agencijo RS za varnost prometa ob začetku nacionalne preventivne akcije za večjo varnost pešcev pripravili STA Fokus.

Multimedijski spletni članek z izpostavljenimi poudarki o določeni temi je na posebni spletni strani obogaten s fotografijami, infografikami, videoposnetki in povezavami na druge spletne strani. STAfokus pripravimo v sodelovanju z naročnikom, saj za ogrodje uporabimo njegove vsebine ter materiale, ki jih vsebinsko in oblikovno prilagodimo. Ob objavi STAfokus izpostavimo na spletni strani STA, delimo pa ga tudi na naših družbenih omrežjih. Prevedemo ga lahko v angleški jezik.

NEPOSREDNI SPLETNI PRENOSI

Zagotovili smo tudi neposredni prenos novinarske konference s predstavitvijo akcije Bodi viden, bodi previden!

V živo smo prenašali tudi odprtje festivala znanosti in inovativnosti Uni.Minds 2023 v sodelovanju z ministrstvom za visoko šolstvo, znanost in inovacije.

Neposredne prenose predvajamo tako na spletni strani video.sta.si kot na družbenih omrežjih STA, naročnikom pa omogočimo tudi vključitev na njihove kanale.

OKROGLA MIZA STAkluba

Z Zvezo društev slovenskih filmskih ustvarjalcev smo pripravili okroglo mizo o izzivih slovenske avdiovizualne industrije. Za vsebinsko zasnovo in vodenje je poskrbel novinar STA, dogodek pa smo tudi medijsko podprli.

Medijska podpora dogodka vključuje:

Medijsko sodelovanje smo pripravili tudi za podjetje Tax-Fin-Lex, ki je v Portorožu organiziralo konferenco o plačah v javnem sektorju. Med drugim smo zagotovili fotografiranje in neposredni prenos, posnetek pa smo delili tudi na kanalih STA in naročnika.

*****

Kaj nas čaka v prihodnjem tednu?

Pestro bo tudi v prihodnjem tednu, ko bomo med drugim z neposrednim prenosom sklenili festival znanosti in inovativnosti Uni.Minds 2023 in pospremili Finančni festival v organizaciji Ljubljanske borze. Prav tako bomo v živo spremljali okroglo mizo o zavarovanju podjetij pred naravnimi katastrofami, ki jo časnik Dnevnik pripravlja v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije.

Kako do nas?

Več o naših aktualnih projektih, storitvah, novostih, dogodkih in posebnih ponudbah najdete tudi na profilu STA Marketing na Linkedinu, za sodelovanje in povpraševanje pa pišite na marketing@sta.si.