O-STA

Synology je predstavil nove napredne funkcije v rešitvi Active Insight

Slika vmesnika rešitve Active Insight.

Ljubljana, 23. 10. 2023 - Synology je predstavil pomembno posodobitev oblačne platforme za spremljanje Active Insight. Posodobitev je namenjena ponudnikom upravljanih sistemov (MSP) in velikim poslovnim odjemalcem; prinaša bolj enostaven vmesnik, funkcionalnosti za zaznavanje izsiljevalske programske opreme ter poenostavljeno strukturo cen. Vse te spremembe so zasnovane z namenom izboljšanja spremljanja in upravljanja obsežnih implementacij.

Hanna Yeh, produktna vodja za Active Insight, je poudarila izzive, s katerimi se soočajo IT ekipe pri obvladovanju morebitnih težav z zmogljivostjo in varnostjo pri obsežnih projektih. "Z našo najnovejšo posodobitvijo Active Insight," je povedala, "ponujamo izboljšane možnosti vizualizacije, ki izpostavljajo ključne metrike sistema, ter uvajamo napredne funkcije spremljanja in zaščite. S prenovljenimi cenovnimi načrti omogočamo organizacijam, da še danes preizkusijo moč rešitve Active Insight."

Poenostavljeno upravljanje naprav

IT ekipe v podjetjih in zunanji ponudniki upravljanja bodo imeli koristi od izboljšanega uporabniškega vmesnika Active Insight, ki je zasnovan z namenom izboljšanja preglednosti in obvladovanja velikega števila informacij. S prenovljenim pregledom in nadzorno ploščo je zdaj mogoče istočasno prikazati več sistemov in njihove statistike, pri čemer so informacije dopolnjene z jasnimi obvestili. Razširjene možnosti razvrščanja in filtriranja olajšajo sledenje in odpravljanje težav na osnovi posameznih kriterijev in naprav.

Proaktivna zaščita

Z novim sistemom spremljanja datotek v realnem času lahko Active Insight zazna in se takoj tudi odzove na sumljive vzorce dostopa, vključno s tistimi, ki jih povzročajo napadi izsiljevalske programske opreme. Ob zaznavi incidenta bo Active Insight takoj obvestil skrbnike, hkrati pa z možnostjo snemanja celotnega sistema še dodatno zmanjšal morebitno izgubo podatkov.

Brezplačno na treh napravah

Nova struktura cen Active Insight ponuja tri brezplačne licence z neomejenim dostopom do funkcij, kar omogoča temeljito oceno brez dodatnih stroškov. Ko organizacije načrtujejo razširitev, lahko preprosto dodajo dodatne licence za vsako dodatno napravo.

Več informacij o platformi Active Insight >

##

O podjetju Synology Inc.

Synology je priznani proizvajalec omrežnih pomnilnikov NAS, inovativnih rešitev za nadzor z uporabo IP kamer ter vrhunske omrežne opreme, ki preoblikujejo način, kako uporabniki upravljajo s podatki in izvajajo nadzor, v obdobju, ko prevladujejo rešitve v oblaku. Z osredotočanjem na najnovejše tehnologije, Synology omogoča uporabnikom centralizirano shranjevanje in varnostno kopiranje podatkov, enostavno deljenje datotek na oddaljene lokacije ter učinkovito izvajanje profesionalnih nadzornih rešitev in upravljanje omrežij na zanesljiv in cenovno dostopen način. Synology se dosledno zavzema za zagotavljanje izdelkov z naprednimi funkcijami in vrhunskimi storitvami za stranke v svoji panogi.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

Kontakt:

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Tel: (01) 5484 812

E-pošta: tomaz@xenon-forte.si

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana