O-STA

Indian (R) Motocycle oznanja dokapitalizacijo v višini $ 30 milijonov

KINGS MOUNTAIN, Severna Karolina - (BUSINESS WIRE) -- 21. september, 2006 -- Indian (R) Motocycle z veseljem sporoča, da je uspešno zaključila dokapitalizacijo s 30 milijoni dolarjve, da bi financirala svojo oživitev in izvedla poslovni načrt, razvit v zadnjih dveh letih.

To sledi nedavnemu sporočilu, da bo Indian (R) zaključila nakup tovarne v bližini Charlotte, Severna Kalorina, kjer je sedaj svetovni sedež družbe. Lokacija v Clevelandskem okrožju, 35 milj zahodno od centra Charlotte, obsega 11 juter zemljišča in 40.000 kvadratnih čevljev proizvodnih prostorov, ki se lahko razširijo na 125.000 kvadratnih čevljev. Istočasno so oznanili tudi postavitev industrijskega veterana, Geoffa Burgessa, na mesto podpredsednika ustvarjanja in razvoja proizvodov.

"Ta dokapitalizacija je jasen znak naše predanosti uspešni prihodnosti Indian Motocycle. Zagotavlja, da bo imela družba prave finančne temelje," je povedal predsednik India, Stephen Julius. "Vendar uspeh Indian Motocycle ne bo osnovan le na kapitalu. Pridobivanje vrhunske vodstvene ekipe in sledenje primerni poslovni strategiji sta najpomembnejša," je dodal gospod Julius.

Družba je pri tem tudi sporočila, da uradno išče izkušenega vodjo za mesto generalnega direktorja. Ta bo prevzel mesto Davida Wrighta, bivšega predsednika družbe, ki je odstopil 25. avgusta, 2006. Steve Heese je prevzel mesto predsednika, medtem ko Stephen Julius ostaja izvršilni direktor družbe. Gospod Heese je dolgoletni investitor in partner Stellican Limited in je trenutno predsednik še ene Stellican Investment investicije, Chris-Craft Corporation.

"Davidu želimo veliko uspeha pri njegovem novem podvigu in se mu zahvaljujemo za njegov prispevek podjetju," je povedal gospod Julius, ki je poudaril, da po odhodu gospoda Wrighta ne bo prišlo do sprememb v smeri in načrtih podjetja.

Za gospodom Juliusom je uspešna zgodovina oživitve kultnih znamk s pomočjo njegovega Londonskega podjetja, Stellican Limited, vključno s Chris-Craft čolni, pri katerih je gospod Julius tudi predsednik.

Kings Mountain Stephen Julius,

01144-7773-765286

Email: sjulius@indianmotorcycle.com

or

Steve Heese,

941-302-9566

Email: sheese@indianmotorcycle.com