O-STA

STA projekti tedna: Sodelovanja s partnerji, ki so ponovno zaupali STA

V tem tednu smo medijsko pospremili nekaj večjih projektov naših partnerjev, ki so nam že večkrat zaupali pri medijski podpori svojih dogodkov. Slovensko tiskovno agencijo prepoznavajo kot kredibilnega partnerja, ki lahko zagotovi vso potrebno pomoč in infrastrukturo za uspešno izvedbo dogodkov ter hkrati zagotavlja, da nastale vsebine ne ostanejo spregledane.

Pripravili smo dve okrogli mizi in zagotovili več neposrednih spletnih prenosov dogodkov, s katerimi smo ozaveščali o družbeno pomembnih tematikah. O epilepsiji smo se pogovarjali na virtualni okrogli mizi, pod okriljem STAkluba pa smo v ljubljanskem Maxiju organizirali dogodek o pomenu slovenske avdiovizualne industrije.

VIRTUALNA OKROGLA MIZA

V sodelovanju z Društvom LIGA proti epilepsiji Slovenije smo pripravili virtualni pogovor o življenju s to boleznijo, ki je dostopen na STAvideo. STA je poskrbela za vsebinsko zasnovo in moderiranje pogovora.

Poleg organizacije dogodkov STAkluba v živo smo se na Slovenski tiskovni agenciji namreč specializirali tudi za izvedbo virtualnih okroglih miz, v katerih lahko vsak sogovornik sodeluje s svoje lokacije.


Kaj vključuje takšno sodelovanje?

- tehnično podporo

- vsebinsko zasnovo in vodenje pogovora

- neposredni prenos in distribucijo dogodka na kanalih STA

- pripravo in razpošiljanje vabila ter vključitev v napovednik STA

OKROGLA MIZA STAKLUBA

Z Zvezo društev slovenskih filmskih ustvarjalcev smo pripravili okroglo mizo o pomenu slovenske avdiovizualne industrije. Za vsebinsko zasnovo in vodenje je poskrbela novinarka STA, dogodek pa smo tudi medijsko podprli.

Medijska podpora dogodka vključuje:

  • pripravo in razpošiljanje vabila ter vključitev v napovednik STA

  • vsebinsko zasnovo in vodenje pogovora

  • snemanje in neposredni prenos dogodka

  • delitev posnetka na družbenih omrežjih STA (Linkedin, Facebook, YouTube)

  • fotografiranje dogodka (STAfoto)

  • video izjave govorcev

NEPOSREDNI SPLETNI PRENOSI

Agencija za varnost prometa

STA kot partner AVP z veseljem pristopi k njihovim družbeno odgovornim akcijam. Tokrat smo ozaveščali o nacionalni preventivni akciji za preprečevanje vožnje pod vplivom alkohola, drog in drugih psihoaktivnih snovi v prometu.

Pripravili smo STAfokus, zagotovili neposredni spletni prenos konference in fotografiranje dogodka.

Srečanje računovodij Slovenije 2023

Z neposrednim spletnim prenosom smo pospremili tudi začetek tradicionalnega srečanja računovodij Slovenije, ki ga je organiziral Inštitut za računovodstvo. Dogajanje ob okrogli mizi o pomenu digitalizacije računovodstva za učinkovitejše notranje poročanje je v objektiv ujel izkušen fotograf STA.


Delove podjetniške zvezde 2023

Medijska hiša je že sedmo leto zapored razglasila Delovo podjetniško zvezdo leta. Med nominirano deseterico malih in srednjih podjetji je strokovna komisija izbrala le eno in mu na gala dogodku podelila prestižno nagrado. STA je zagotovila vključitev neposrednega spletnega na kanale STA, posnetek podelitve pa najdete na video.sta.si pod zavihkom "PARTNERSKE VSEBINE".

*****

Kaj nas čaka v prihodnjem tednu?

V prihodnjem tednu bomo na okrogli mizi STAkluba s sogovorniki iz zdravniških vrst iskali odgovore, kako se v hladnejših mesecih zaščititi pred nalezljivimi boleznimi. Na kanalih bomo prenašali tudi spletni posvet za bolnice z rakom dojk.

Kako do nas?

Več o naših aktualnih projektih, storitvah, novostih, dogodkih in posebnih ponudbah najdete tudi na profilu STA Marketing na Linkedinu, za sodelovanje in povpraševanje pa pišite na marketing@sta.si ali nas pokličite na 01/24 10 127 ali 01/24 10 128.