O-STA

STA projekti tedna: S sodelovanjem z STA do še večje prepoznavnosti

Slovenska tiskovna agencija z izkušnjami, znanjem in infrastrukturo že leta pomaga partnerjem pri organizaciji njihovih dogodkov, ki v sodelovanju z nami ne ostanejo spregledani. Zagotovimo lahko neposredni spletni prenos dogodka, ki ga prenašamo na kanalih STA, ga le vključimo na naše kanale ali skupaj organiziramo okroglo mizo STAklub. Storitve STA so zaživele tudi v projektih iztekajočega se tedna, ki jih povzemamo v nadaljevanju, ostale vsebine, ki jih ustvarja izkušena ekipa STA, pa so dostopne na naši spletni strani.

OKROGLA MIZA STAKLUBA

S hladnejšimi meseci je pred vrati tudi sezona nalezljivih bolezni, kot so gripa, pnevmokokne okužbe in respiratorni sincicijski virus (RSV). Na okrogli mizi STAkluba smo s pomočjo sogovornikov iz zdravniških vrst dobili strokovne in poglobljene odgovore, kakšni so simptomi omenjenih bolezni, koga najbolj ogrožajo, kako se pred njimi zaščititi in kako smo pri tem uspešni v Sloveniji.


STA vas z dolgoletnimi izkušnjami lahko medijsko podpre pri izvedbi dogodkov, ki so v skladu s profesionalnimi standardi in avtonomno uredniško presojo.

Medijska podpora dogodka vključuje:

  • pripravo in razpošiljanje vabila ter vključitev v napovednik STA

  • vsebinsko zasnovo in vodenje pogovora

  • snemanje in neposredni prenos dogodka

  • delitev prenosa na družbenih omrežjih STA

  • fotografiranje dogodka

  • kratke video izjave sogovornikov

S sodelovanjem s STA dogodki ne ostanejo prezrti, saj kanale STA spremlja širok krog zvestega občinstva, poleg tega pa so partnerske video vsebine na portalu STAvideo brezplačno dostopne zainteresirani javnosti.

NEPOSREDNI SPLETNI PRENOSI

- neposredni spletni prenos

Ste dogodek pripravili sami in bi ga želeli v živo prenašati tudi na spletu? Pri tem vam lahko pomaga izkušena ekipa STA, ki zagotovi vso tehnično podporo in potrebno infrastrukturo za uspešen neposreden spletni prenos. V tem tednu smo tako na naših kanalih prenašali posvet za bolnice z rakom dojk.


- neposredni spletni prenos z režijo

Odločite se lahko tudi za neposredni prenos z režijo in s tem grafično podobo prenosa dvignete na najvišji nivo. Poskrbimo lahko tako za grafične vizualije kot za podnaslovitve, vključitev prezentacij in drugih multimedijskih vsebin ali vklopa govorcev z druge lokacije neposredno v prenos.

- vključitev neposrednega spletnega prenosa na kanale STA

Organizirate dogodek in imate zagotovljeno ekipo, ki ga bo neposredno prenašala, vendar nimate kanala, s katerim bi dosegli širšo javnost? Vključitev neposrednega spletnega prenosa na kanale STA je odlična rešitev, saj vaš prenos umestimo na našo stran video.sta.si in družbena omrežja, s čimer zagotovimo, da vsebina ne ostane spregledala. V tem tednu smo tako na naših kanalih vključili prenos Pisarne Evropskege parlamenta v Sloveniji, ki je v Ljubljani organizirala pogovor o priložnostih in pasteh umetne inteligence.


*****

Kaj nas čaka v prihodnjem tednu?

Storitve STA bodo zaživele tudi v prihodnjem tednu, ko bomo z našim portalom The Slovenia Times soorganizator dogodka FDI Award, v živo pa bomo prenašali del dogajanja na Dnevu ARIS. Podprli bomo tudi festival Naprej/Forward, ki ga v več krajih po Sloveniji organizira Društvo novinarjev Slovenije. Neposredno bomo prenašali posvet o človekovih pravicah v gospodarstvu, ki ga organizira Varuh človekovih pravic, pa tudi razpravo o vplivu dezinformacij na demokratične procese, kot so evropske volitve. Na njem bo sodelovala tudi namestnica odgovornega urednika STA Barbara Štrukelj.

Kako do nas?

Več o naših aktualnih projektih, storitvah, novostih, dogodkih in posebnih ponudbah najdete tudi na profilu STA Marketing na Linkedinu, za sodelovanje in povpraševanje pa pišite na marketing@sta.si.