O-STA

Vabljeni na brezplačno drsanje na Drsališče Velenje

Foto drsališče Velenje

V soboto, 25. novembra, od 9. ure dalje vabljeni na drsanje v Sončni park, kjer lahko brezplačno prosto drsate na 800 m² ledenih površin. Na drsališču si je mogoče za 3 evre izposoditi drsalke, zagotovljene so tudi gostinske storitve, najmlajši obiskovalci si lahko brezplačno izposodijo didaktične pripomočke za drsanje (pingvine). Drsališče je pokrito, primerno za vse generacije in vse vremenske razmere.

Drsališče Velenje je med tednom za prosto drsanje na voljo vsak ponedeljek, sredo in četrtek med 15. in 19. uro in vsak torek med 15. in 16. uro. Vsako soboto je prosto drsanje na voljo med 9. in 13. uro in med 15. in 19. uro, od 20. do 22. ure pa vabljeni na disko na ledu. Vsako nedeljo je drsališče za prosto drsanje na voljo med 9. in 13. uro ter med 15. in 18. uro.

Za projekt Drsališče Velenje namenjamo 54.000 evrov na sezono. Letos smo kupili novo ponjavo šotora, uredili novo varčnejšo razsvetljavo, kmalu pa bomo namestili tudi dodatne svetlobne pripomočke za še boljše sobotne disko večere. Z novo sezono vzpostavljamo tudi sistem ločenega zbiranja odpadkov za obiskovalce.

Z Drsališčem Velenje upravlja zavod Rdeča dvorana Športno rekreacijski zavod, za nemoteno obratovanje skrbi Hokejski klub Velenje, za gostinske storitve pa Zavod eMCe plac. Več informacij najdete na Facebook strani Drsališča Velenje in na spletni strani www.hkv.si.

Vabljeni na zimsko športno rekreacijo!