O-STA

Podjetje Stewart Title Ltd. je odprlo poslovalnico v Budimpešti na Madžarskem

LONDON - (BUSINESS WIRE) - 2. oktober 2006 - Podjetje Stewart Title Ltd. je objavilo odprtje svoje nove poslovalnice v Budimpešti na Madžarskem. Stewart Title Ltd. je primarni ponudnik zavarovalnih polic na področju evropskih transakcij za Stewart Information Services Corp. (NYSE:STC).

Podjetje Stewart je za direktorja poslovnega razvoja za Madžarsko imenovalo Gaborja Kovatsa. G. Kovats se Stewartu pridružuje s skoraj desetimi leti izkušenj na področju finančne industrije in industrije poslovanja z nepremičninami. Odgovoren bo za vpeljavo novih poslov ter za vzdrževanje tekočih poslov in odnosov na madžarskem trgu.

"Pri Stewart Title Ltd. našim strankam s ponosom priskrbimo domače, izkušene strokovnjake," je povedal Steven M. Lessack, generalni direktor podjetja Stewart Title Ltd.. "Madžarska industrija zavarovanj lastninskih pravic je v porastu, z odprtjem naše madžarske poslovalnice in z vključitvijo Gaborja pa bomo zagotovili našo prisotnost in popolno podporo našim strankam."

Podjetje Stewart Title Ltd. je na Madžarskem že izpeljalo nekaj poslov, med katerimi sta bili tudi transakcija, v katero je bila vključena budimpeška borza in transakcija, ki je vključevala verigo prodajaln za maloprodajo.

Podjetje je pred kratkim proslavilo mejnik v prevzemanju neposrednih zavarovanj z naslova zavarovanj lastninskih pravic v višini štirih milijard evrov samo v Srednji Evropi.

"Kot vodilno podjetje v Srednji Evropi bomo svoje posle širili naprej in ustvarjali inovativne proizvode za učinkovito urejanje transakcij ob znižanem tveganju za naše stranke," je zaključil Lessack.

Stewart Title Ltd. je ponudnik zavarovanj lastninskih pravic za stanovanjske in komercialne posesti ter vrste drugih, posameznim državam prilagojenih proizvodov in storitev. Storitve podjetja Stewart so na voljo po vsej Evropi.

Glavna poslovalnica v Londonu bo poleg poslov v Združenem Kraljestvu, Španiji, Republiki Češki, na Poljskem, v Slovakiji, Sloveniji, Turčiji, Romuniji in v Avstraliji nadzirala tudi poslovalnico v Budimpešti.

Budimpeška poslovalnica podjetja Stewart Title Ltd. se nahaja na naslovu Bank Center, Citibank Tower, Szabadsagejev trg 7, 1054 Budimpešta, Madžarska in tel: +36/ 1 474 8109, fax: +36/ 1 474 8181, mobilni telefon: +36/ 70 776 5644.

O Stewart Title Ltd.

Stewart Title Ltd. je britansko zavarovalno podjetje pod nadzorom oblasti za finančne storitve. Podjetje je ponudnik vrste odškodninskih proizvodov, ki racionalizirajo prenos lastništva in sklepanje poslov ter pravnim zastopnikom in odvetnikom pomagajo težavne situacije prenosa lastnine reševati na kreativen način. Za več informacij obiščite www.stewarttitle.co.uk.

O podjetju Stewart

Stewart Information Services Corp. je na tehnologiji utemeljeno, strateško konkurenčno podjetje, ki se ukvarja z nepremičninskimi posli in upravljanjem transakcij. Stewart prek več kot 9.000 poslovalnic v Združenih državah in na mednarodnih trgih ponuja zavarovanja lastninskih pravic in s tem povezanih informacijskih storitev za potrebe nepremičninske in hipotečne industrije. Stewart ponuja tudi posojila po že sklenjenih poslih, privzete rešitve za upravljanje, avtomatizirane podatke o zemljiščih po okrožjih, kartiranje lastništva posesti, geografske informacijske sisteme, poročila o posestvih, certifikate o poplavnih območjih, pripravo dokumentacije, preverbe ozadja in strokovno znanje na področju transakcij z odloženim plačilom davkov. Več informacij lahko najdete na www.stewart.com.

Stewart Information Services Corp., Houston

Ted C. Jones,

713-625-8014

ted@stewart.com

or

Stewart International

Michael B. Skalka,

713-625-8247

mskalka@stewart.com

or

Stewart Title Ltd., London

Katja Huitikka,

+44 (0) 20 7010 7820

katja.huitikka@stewartuk.com