O-STA

Univerzitetni program turizma z e-učenjem

Vabilo na informativni dan, ki ga v sredo, 18. oktobra 2006, ob 17h, organizira Technologiezentrum Neusiedl.

Če se dogodka ne morete udeležiti osebno, vas vabimo, da otvoritveno slovesnost spremljate prek interneta, in sicer na spletni strani http://213.225.63.47/r88752629/, kjer se lahko ta dan od 17. ure dalje prijavite kot "Guest" (gost). Rok za prijavo na informativni dan: 10 oktober 2006.

Marketinško podjetje Tourism Management Aus und Weiterbildungs Ges.m.b.H. (krajše TMA GmbH), s sedežem v Neusiedlu, sta ustanovila dunajska ekonomska fakulteta (the Vienna University of Economics and Business Administration), oddelek za univerzitetni program turizma, in Avstrijski inštitut za tehnike virtualnega izobraževanja (AIVET).

Avstrijski univerzitetni program turizma

Ta 4-semestrski program zagotavlja strokovno začetno in nadaljevalno usposabljanje strokovnjakov za turizem in preživljanje prostega časa, turistične organizacije in podobne storitve. Diplomanti tega programa so popolnoma pripravljeni in usposobljeni za srednje in višje vodstvene položaje, kot tudi za vodenje samostojnih podjetij na področju turizma.

Program je v prvi vrsti namenjen posameznikom, ki že imajo strokovne izkušnje ter poznavanje turizma in industrije za prosti čas ali drugega podobnega področja storitev, kot tudi za univerzitetne študente drugih programov ali osebe, ki so končale splošno ali poklicno srednjo šolo in že imajo nekaj strokovnih izkušenj.

Udeležencem ni potrebno imeti končane take srednje šole, ki omogoča nadaljevanje študija na univerzitetni ravni.

Univerzitetni program turizma z e-učenjem

Študijski program je sestavljen iz obveznih predavanj v prostorih fakultete in spletnega usposabljanja (e-učenje). V primerjavi s tradicionalnim izobraževanjem, so predavanja v predavalnici samo del programa, zato je ta program edinstven. Nadaljnje izobraževanje je mogoče kjer koli in kadar koli.

Začetek univerzitetnega programa

Mednarodni program (Predavanja v nemščini in angleščini): 22. november 2006

*Razpoložljive subvencije*

Za dodatne informacije smo vam na voljo na spodnjem naslovu!!!

Kontaktna oseba:

Tourism Management Aus- und Weiterbildungs Ges.m.b.H.

Ga. Neicy Malieckel

Ludwig Boltzmann Straße 2

A-7100 Neusiedl am See

Mobilni telefon: +43-676-849-894-95

Tel.: +43-(0)5-9010-28570

Faks: +43-1-253-00-22

e-pošta: n.malieckel@tm-austria.at

Spletna stran: http://www.tm-austria.at