O-STA

GMAC Global Relocation Services vabi k sodelovanju v svoji letni anketi

WOODRIDGE, Illinois, ZDA - (BUSINESS WIRE) - 10. oktobra, 2006 - Družba GMAC Global Relocation Services (http://www.gmacglobalrelocation.com) je danes podjetja po svetu povabila k sodelovanju v svoji priznani letni anketi o svetovnih relokacijskih trendih, ki je od svojih začetkov v letu 1994 postala vodilna raziskava pri ugotavljanju politik in praks, ki jih podjetja uporabljajo, ko se odločajo za selitev industrije in oddajo del delojemalcem po svetu.

Vprašalnik že 12. ankete je sedaj na voljo na spletni strani http://www.gmacgrsresearch.com/grts8. Po trditvah predstavnikov GMAC Global Relocation Services je mogoče anketo izpolniti v 30 minutah, poleg tega pa bodo vsi udeleženci prejeli brezplačen izvod obdelanih rezultatov v prvem četrtletju 2007.

Kot doslej, GMAC Global Relocation Services opravlja to poglobljeno raziskavo v sodelovanju z ameriškim Nacionalnim svetom za zunanjo trgovino (NFTC).

"Kot vsako leto tudi 12. anketa obeta celovit in zanimiv prikaz trenutnih trendov in vprašanj, s katerimi se soočajo podjetja vseh velikosti, ki se opirajo na mednarodno delovno silo," je povedal Rick Schwartz, predsednik GMAC Global Relocation Services. "Raziskavo že od samega začetka na stotine podjetij po vsem svetu vsako leto uporablja kot merilo za primerjave v industriji. Upamo, da se je bo letos udeležilo rekordno število podjetji, kar nam bo omogočilo seči dlje pri raziskavi trendov, ki oblikujejo mednarodno mobilnost."

Podjetja vabimo, da anketne vprašalnike izpolnijo in oddajo do 15. decembra 2006.

O družbi GMAC Global Relocation Services

GMAC Global Relocation Services LLC (http://www.gmacglobalrelocation.com) je eden od vodilnih ponudnikov celovitih storitev pri oddajanju del delojemalcem izven podjetja, upravljanja nalog in svetovanja o mobilnosti multinacinonalnim organizacijam po vsem svetu. Podjetje zagotavlja storitve družbam v 110 državah in opravi za več kot milijardo dolarjev poslov povezanih z relokacijo človeških virov. GMAC Global Relocation Services je podružnica Residential Capital Corporation (ResCap), vodilnega nepremičninskega finančnega podjetja, ki se osredotoča predvsem na nepremičninske trge v ZDA, Kanadi, Evropi in Latinski Ameriki. Več informacij o ResCap je na voljo na spletnem naslovu https://www.rescapholdings.com.

ResCap je posredno odvisno podjetje v okviru GMAC Financial Services LLC.

Siler & Company

Public Relations for GMAC Global

Hugh Siler, 949-646-6966

hugh@silerpr.com