O-STA

Telekom Slovenije za konec in ob vstopu v novo leto podarja brezplačen ogled filma Pustolovščine družine BigFoot, poleg tega pa že od začetka decembra pa vse do 8. januarja nudi odprto shemo Mega HD, opciji Cinestar TV Premiere in Balkan ter nova TV-programa za pse Happy Puppy in Dog TV

Ljubljana, 28. decembra - V prazničnem obdobju in ob 5. obletnici TV-platforme NEO Telekom Slovenije praznuje s svojimi naročniki. 31. decembra in 1. januarja si uporabniki televizije Telekoma Slovenije lahko ogledajo brezplačni film Pustolovščine družine Bigfoot. Dostop do filma bo možen kar z uvodne strani NEO. Ob tem pa vse do vključno 8. januarja 2024 vsem naročnikom televizije omogoča brezplačno uporabo programske sheme Mega HD ter programskih opcij Cinestar TV Premiere in Balkan.

TV-platforma NEO je rezultat razvoja strokovnjakov Telekoma Slovenije, zaradi česar omogoča neskončno prilagodljivost željam uporabnikov. NEO je v slovenske domove prinesel povsem nov način spremljanja vsebin, saj naročniki TV-vsebine iščejo z glasovnimi ukazi v slovenskem jeziku, pri tem pa le izgovorijo ime oddaje ali TV-programa ali ime igralca oz. igralke, naslov filma oz. serije, šport, ki ga želijo gledati, ipd. Vsak mesec je izrečenih več kot 7 milijonov govornih ukazov. Telekom Slovenije vsem, ki bodo postali naročniki TV-platforme NEO, garantira zadovoljstvo. To pomeni, da tistim, ki s storitvijo ne bi bili zadovoljni, v 30-ih dneh vrne denar. Do NEO doživetja uporabniki pridejo takoj, brez čakanja. Naročnik na prodajnem mestu ali po pošti, če naročnino na fiksne storitve sklene na daljavo, prejme modem in do tri NEO Smartboxe, ki jih enostavno namesti sam, NEO pa deluje takoj po namestitvi. V akcijski ponudbi so paketi NEO na voljo po enotni ceni že od 28 evrov na mesec, zraven pa naročniki, ki se odločijo za Turbo Wifi, le-tega prejmejo prve tri mesece brezplačno.