O-STA

Bodelin predstavil nov mikroskop z visoko ločljivostjo

SEATTLE--(BUSINESS WIRE)--10. oktobra 2006--Bodelin Technologies Inc. je pričel s prodajo visokoločljivostne različice popularnega ročnega mikroskopa ProScope. Nov model se imenuje ProScope HR.

Novi mikroskop ProScope HR z ločljivostjo 1.3 Mp ima priloženo programsko opremo za operacijska sistema Windows in Mac za zajemanje slik, videa in počasnih posnetkov z enim samim klikom. ProScope HR na računalnik priključite preko USB kabla in deluje s prednaloženimi gonilniki na Windows XP Service Pack 2 in Mac OS 10.4.8. Vse, kar morate storiti, je, da naložite priloženo programsko opremo in že lahko pričnete z delom. Ločljivost lahko nastavite od 320X240 za video in 640X480 za predstavitve v živo do 1280X1024 za zajemanje visokoločljivostnih slik. ProScope HR je kompatibilen z lečami za prejšnje modele Proscope, zato lahko uporabniki starejših modelov preprosto preidejo na novo bazo. Skupaj s predstavitvijo novega mikroskopa na trg prihaja tudi nova 400X leča.

Stare Proscope uporabljajo na tisočih šol in univerz po vsem svetu pri pouku naravoslovnih predmetov. Modra ste ga videli v popularni CSI TV seriji, na Oprah ali v filmih, saj ga dejansko uporabljajo zvezni, državni in lokalni preiskovalci. Med potencialnimi trgi za ProScope HR so še nadzor kakovosti, medicina in kozmetika.

ProScope HR proizvaja podjetje Bodelin Technologies v ZDA, hkrati pa je skladen tudi s pravili RoHS, ki veljajo v Evropski uniji.

ProScope je naprodaj po vsem svetu. http://www.proscopehr.com

O podjetju Bodelin Technologies:

Bodelin Technologies, ki ima sedež v Oregonu, je proizvajalec in distributer računalniške tehnologije.

Več informacij in promocijski material na voljo pri:

Peter White

206-545-2584

peter_white@bodelin.com

http://www.proscopehr.com