O-STA

STA projekti tedna: Neposredni spletni prenosi STA pomemben most do javnosti

foto: STA

Prvi tedni leta na Slovenski tiskovni agenciji minevajo v znamenju medijskih partnerstev na področju video vsebin. Za naročnika, ki sta se ponovno odločila za sodelovanje z izkušeno ekipo STA, smo zagotovili neposredni spletni prenos dogodka in vključitev prenosa na naše kanale. Vsebine so na voljo v arhivu videoservisa STAvideo, zakaj za neposredni prenos izbrati STA, pa si preberite v nadaljevanju tedenskega pregleda.

STAvideo

NEPOSREDNI SPLETNI PRENOS

Medijska hiša Delo


Delo je tudi v 2023 izbralo deseterico ljudi, ki so leto zaznamovali v najboljšem pomenu besede, bralci pa so med njimi za Delovo osebnost leta izbrali Romano Lesjak, županjo Črne na Koroškem. Podelitev ste lahko spremljali na straneh STA, ki je zagotovila neposredni spletni prenos dogodka. Za 'zamudnike' je prenos na voljo v arhivu video posnetkov STA.

Zakaj za neposredni prenos izbrati STA?

  • Prenos neposrednega spletnega prenosa na kanalih Slovenske tiskovne agencije je odličen način, da dosežete ciljno publiko.

  • STA ima specifično strukturo uporabnikov, saj je poleg splošne javnosti med našimi rednimi uporabniki večina slovenskih medijev, vsa ministrstva in vse najpomembnejše državne institucije, izobraževalne ter raziskovalne organizacije ter večja podjetja. Spletna stran STA je tako eden ključnih virov informativnih vsebin za najbolj relevantne segmente javnosti.

  • Z režijo neposrednega spletnega prenosa lahko poskrbimo tudi za druge grafične elemente, na primer podnaslovitve, ali vklop govorcev z oddaljene lokacije neposredno v prenos. Neposredne prenose lahko naročniki vključijo v svoje profile na družbenih omrežjih ali integrirajo na svoje spletne strani.

  • Neposredni spletni prenos je na voljo v našem arhivu videoservisa STAvideo.

Če pripravljate produkcijsko zahtevnejših dogodek in iščete zanesljivega partnerja z izkušnjami za kakovostno izvedbo spletnega prenosa, se oglasite na marketing@sta.si.

VKLJUČITEV NEPOSREDNEGA SPLETNEGA PRENOSA

Pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji

Na spletnih kanalih STA ste lahko spremljali tudi prenos podelitve nagrade Saharova za svobodo misli. Evropski parlament je nagrado tokrat namenil Mahsi Amini in iranskemu protestnemu gibanju za pravice žensk: Ženske, življenje, svoboda.

Organizirate dogodek in imate zagotovljeno ekipo, ki ga bo neposredno prenašala, vendar nimate kanala, s katerim bi dosegli širšo javnost? Vključitev neposrednega spletnega prenosa na kanale STA je odlična rešitev, saj vaš prenos umestimo na našo stran video.sta.si in družbena omrežja ter zagotovimo, da vsebina ne ostane spregledana.



*****

Kaj nas čaka v prihodnjem tednu?

Naše storitve bodo zaživele tudi v prihodnjem tednu, ko bomo na posebni spletni strani STAfokus objavili fokus Agencije za varnost prometa - AVP. Tokrat bomo ozaveščali o nacionalni preventivni akciji Osredotoči se na cesto. Poleg fokusa bomo poskrbeli tudi fotografiranje dogodka AVP, ki bodo na voljo tudi v fotografskem servisu STA.

Kako do nas?

Več o naših aktualnih projektih, storitvah, novostih, dogodkih in posebnih ponudbah najdete tudi na profilu STA Marketing na LinkedInu, za sodelovanje in povpraševanje pa pišite na marketing@sta.si.