O-STA

Podelitev diplom generaciji 2023 Višje strokovne šole Velenje

V torek, 23. 1. 2024, ob 17. uri smo v veliki dvorani Glasbene šole Fran Korun Koželjski Velenje podelili diplome 53 diplomantom Višje strokovne šole Šolskega centra Velenje. Znanje, pridobljeno v šoli je dediščina, ki jo spoštujte, jo bogatite in nekega dne zvesto prenesite na svoje otroke, je v nagovoru diplomantom povzela Alberta Einsteina povezovalka programa Mateja Bevc. Vse zbrane so pozdravili: direktor Šolskega centra Velenje gospod Janko Pogorelčnik, podžupanja Mestne občine Velenje gospa Aleksandra Vasiljević ter ravnatelj Višje strokovne šole gospod Uroš Sonjak.

Za prekrasen glasbeni predah so poskrbeli glasbeniki komorne zasedbe mešanega mladinskega pevskega zbora ŠC Velenje pod vodstvom dirigenta Uroša Jurgeca.

Ravnateljevo pohvalo sta v tej generaciji prejela dva najuspešnejša diplomanta in to sta: Miha Draušbaher in Andrej Frangež.

Po kratkem in sproščenem kulturnem programu je sledila manjša pogostitev gostov, mentorjev, diplomantov, predavateljev in ostalih prisotnih, ki so jo skupaj pripravili dijaki Šole za storitvene dejavnosti in študenti programa Gostinstvo in turizem.

Vsi dosežki so plod dobrega sodelovanja in dela med študenti in predavatelji ter vzajemnega sodelovanja z mentorji iz gospodarstva. Ob tej priložnosti se vam iskreno zahvaljujemo za vsak vaš prispevek in doprinos k uspešnosti in prepoznavnosti šole.

Hvala za obisk in druženje. Vsem diplomantom še enkrat iskrene čestitke in naj vam bo to odlična popotnica za vaše nadaljnje življenje.