O-STA

Pan Jan že ČETRTIČ postal TRGOVEC LETA 2023

V podjetju Pan Jan so že četrtič zapored osvojili prestižno priznanje "Trgovec leta" v prodaji vozil Škoda. Ta dosežek za njih predstavlja več kot zgolj priznanje; je simbol njihovega prizadevanja, predanosti in strasti do avtomobilizma. Izstopili so kot vodilni med vsemi avtohišami v Sloveniji, zasedli prvo mesto med 18 saloni vozil Škoda in s tem dokazali, da so na pravi poti.

Salon Škoda v Trebnjem, kjer so letos prejeli to prestižno nagrado, je primer odličnosti, ki so jo že prej dosegli tudi v poslovalnici v Ivančni Gorici. Priznanje "Trgovec leta" je rezultat njihovega trdega dela in strogega ocenjevanja po kriterijih uvoznika. Res so ponosni na njihove izjemne prodajne rezultate, tržni delež, analizo prodaje in servisa, kjer so dosegli zavidljive rezultate.

Prodajni svetovalec Bojan, zaposlen v podjetju Pan Jan od leta 2022, je ob prejemu nagrade podal kratko izjavo, v kateri je izrazil svoj ponos in zadovoljstvo. Poudaril je, da je sodelovanje z Iztokom bilo ključno za njihov uspeh v prodaji vozil Škoda. Ta naziv je potrditev njihovega truda in predanosti ter jim daje motivacijo za nadaljnje odlično delo.

Iztok je dodal, da je za doseganje priznanja "Trgovec leta" ključna strast do prodaje vozil, 100% predanost in sposobnost znati ugoditi potrebam in željam strank. Ekipno delo je pri tem bistveno. Vsako leto se naučijo nekaj novega, kar jim pomaga pri soočanju z izzivi, kot so dobavni roki in tržne spremembe.

Temelj njihovega uspeha je zagotovo trdno sodelovanje in popolna predanost vsakega člana ekipe. Ne glede na to, ali delajo v prodajnem salonu ali na servisu, vsak zaposleni je ključen ambasador blagovne znamke. Prepričani so, da je zadovoljstvo zaposlenih tesno povezano z zadovoljstvom strank, kar ustvarja pozitiven cikel uspeha, ki ga neprestano razvijajo.

Poudarjajo, da je njihova pot do uspeha pot inovativnosti, izjemnih odnosov in visokokakovostnih storitev, ki jih zagotavljajo svojim strankam. Osredotočeni so na stalno izboljševanje in rast ter z navdušenjem pričakujejo nove dosežke, ki so pred njimi.

Celotni intervju s prodajnima svetovalcema vozil Škoda iz podjetja Pan Jan Trebnje si lahko preberete na spletni strani podjetja Pan Jan: https://www.panjan.si/novice/obvestila/pan-jan-ze-cetrtic-postal-trgovec-leta-2023/.