O-STA

Na Baby Expu 2024 tudi Baby Center

Baby Expo 2024: Celodnevna avantura za bodoče starše in mlade družine

Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar mlade in bodoče starše zanima. Baby Expo bo potekal 13. aprila v Ljubljani, na njem pa bodo lahko obiskovalci izkoristili sejemske popuste in prisostvovali izobraževalnim predavanjem, poskrbeli pa bodo tudi za zabavni program za najmlajše. Letošnji Baby Expo obljublja nepozabno izkušnjo za celo družino.

Izobraževanje, nakupovanje in zabava

Baby Expo je več kot le sejem; je priložnost za bodoče starše in mlade družine, da na enem mestu najdejo vse potrebno za svoje najmlajše člane. Ustanoviteljica sejma, Mateja Vidmar, poudarja, da dogodek vsako leto pod eno streho združi strokovnjake, ki pomagajo staršem pri izzivih starševstva, in hkrati ponuja izdelke priznanih blagovnih znamk po znižanih cenah ter starše seznanja z inovacijami in novostmi iz sveta malčkov.

Na Baby Expu se bo predstavil tudi Baby Center, ki bo na razstavnem prostoru v treh nadstropjih predstavljal kar 12 priznanih blagovnih znamk, kot so Joolz, FreeOn, Mutsy, Swandoo, Maxi Cosi, Britax Roemer, Cybex, Thule, Kit&Kin, Phillips Avent, MAM in Tommee Tippee. Obiskovalci bodo imeli edinstveno priložnost za nakup vozičkov in avtosedežev s super sejemskimi popusti. Poskrbeli so tudi za glavno nagrado - voziček Joolz 2v1 - in dodatnih 8 nagrad, ki jih bodo podelili na svojem razstavnem prostoru. Za obiskovalce so pripravili tudi Baby Center vrečke presenečenj, polne koristnih materialov, testerjev in katalogov, priložena pa bo tudi najnovejša knjižica kuponov "Pozdravljena, Nosečka!" Vabljeni k spremljanju njihovih družbenih omrežij, kjer bodo zvestim sledilcem podelili nekaj vstopnic za dogodek.

Znanja in zabave polna vreča

Marsikoga dogodek privabi tudi zaradi pestrega spremljevalnega programa, ki ga letos sestavljajo predavanja in delavnice priznanih strokovnjakinj: Barbi Završnik, Špele Gorenc Jazbec, Klavdije Slapar, Valentine Celestine Jeraj in mnogih drugih. Špela Gorenc Jazbec, specialistka razvojno nevrološke obravnave, bo na predavanju govorila o gibalnem razvoju dojenčkov in kako starši lahko kakovostno podprejo svoje otroke na tej poti. Pokrovitelj predavanja je Baby Center, ki s Špelo tudi sicer tesno sodeluje.

Seveda pa na dogodku ne bo manjkalo tudi zabave za malčke. Alenka Kolman bo ob 16:00 uri mlade obiskovalce zabavala s predstavo Super krila, kjer bodo skupaj prepevali pesmi Poleg tega bodo skozi ves dan na različnih stojnicah potekale aktivnosti, kot so risanje, barvanje ptičkov in igralni kotički, kjer se bodo malčki lahko zabavali in ustvarjali. Za starše, ki si želijo brezskrbno prisostvovati predavanje, bo poskrbljeno z varstvom otrok v organizaciji Akademije za varuške, ki zagotavlja, da so vaši malčki v varnih rokah.

Dodatni bonbončki za obiskovalce

Baby Expo 2024 obljublja dan poln učenja, zabave in ugodnih nakupov. Ne zamudite priložnosti, da kot družina rastete, se zabavate in pripravite na prihod vašega novega člana ali pa preprosto uživate v igivi ponudbi. Vidimo se 13. aprila v Ljubljani na dogodku, ki bo mladim in bodočim staršem olajšal vstop v čudoviti svet starševstva.