O-STA

Kje lahko v živo spremljate neposredne spletne prenose STA?

Vsebine, ki jih ustvarja Slovenska tiskovna agencija, so prisotne tudi na vseh največjih družbenih omrežjih. Z aktivnim in profesionalnim pristopom smo tudi v digitalnem okolju uspeli zgraditi zvest in širok krog občinstva, ki se s širjenjem na nove platforme še povečuje. Omrežja, ki ponujajo možnost neposrednega prenašanja dogodkov, dnevno uporabljamo tudi za pretakanje video vsebin, ki jih pripravljamo sami v okviru STAkluba, ali partnerskih vsebin naših naročnikov. Kje nas lahko spremljate v živo?

Neposredni spletni prenosi dogodkov so priljubljen format za komuniciranje vsebin in doseganje širše ciljne publike. STA je storitev prenosov v živo prvič predstavila v letu 2017, nekaj let kasneje pa so z vzpostavitvijo video servisa STAvideo postali nepogrešljiv del naše video ponudbe.

Kje lahko v živo spremljate naše neposredne spletne prenose?

STAvideo

Video servis STA se uveljavlja kot pomembna platforma za distribucijo aktualnih video vsebin in je edinstven tovrsten servis na slovenskem trgu. Poleg posnetkov z najpomembnejših aktualnih dogodkov vključuje tudi neposredne spletne prenose. Na spletni strani video.sta.si nekaj ur pred dogodkom prenos vsakič napovemo, za zamudnike pa je vsebina na voljo za ogled v obsežnem arhivu posnetkov.

Dostop do uredniških prenosov je na voljo izključno našim naročnikom, partnerski neposredni spletni prenosi pa so brezplačno na ogled vsakomur v zavihku "Partnerske vsebine" na STAvideo.

VIDEOSERVIS

LinkedIn

Že nekaj let je STA prisotna tudi na največjem poslovnem družbenem omrežju LinkedIn, ki omogoča pretakanje dogodkov v dolžini do štirih ur. Na LinkedInu naše vsebine redno spremlja okoli 7000 sledilcev.

LINKEDIN

Facebook

Neposredne spletne prenose prenašamo tudi na družbenem omrežju Facebook, kjer profilu STA sledi več kot 50.000 sledilcev.

FACEBOOK

YouTube

Posnetki neposrednih spletnih prenosov so za kasnejši ogled na voljo tudi v obsežnem arhivu na našem kanalu na YouTube, kjer vsebine prav tako pretakamo v živo. Na tej platformi nas spremlja približno 3200 naročnikov.

YOUTUBE

Kanali naročnika

V dogovoru z naročniki lahko neposredni spletni prenos umestimo tudi na njihova družbena omrežja ali spletno stran.

Na katerih družbenih omrežjih lahko spremljate naše vsebine?

STA ima poleg Facebooka, YouTuba in LinkedIna v svojem portfelju kanalov profile tudi na omrežjih Instagram, Linkedin, X, Threads, Mastodon in TikTok, kjer delimo vsebine iz našega servisa novic.