O-STA

Če boste za Benjamina Šeška, Jana Oblaka in ostale nogometne ase navijali v Nemčiji, vas Telekom Slovenije časti z brezplačnim prenosom podatkov

Ljubljana, 23. maj - Če se odpravljate na evropsko prvenstvo v nogometu, ki bo v Nemčiji potekalo med 14. junijem in 14. julijem, vas bo prav gotovo razveselila novica, da Telekom Slovenije svojim naročnikom mobilnih paketov NAJ in SUPR v tem obdobju v Nemčiji podarja neomejen prenos podatkov. Hkrati bo Telekom Slovenije za tiste, ki boste v Nemčiji, poskrbel tudi za brezplačno turistično zavarovanje Brezskrbni.

Telekom Slovenije je dolgoletni sponzor slovenske nogometne reprezentance, zato želi nogometnim navdušencem, ki so naročniki njegovih mobilnih paketov, v Nemčiji omogočiti popolnoma brezskrbno navijanje. Tako bodo lahko navijači brez skrbi in brez nepotrebnega iskanja brezžičnih omrežij navijaške utrinke takoj delili prek družabnih omrežij ter v Slovenijo pošiljali video posnetke ali fotografije, hkrati pa bodo zavarovani ob morebitni nezgodi.

Mobilni paketi Telekoma Slovenije sicer vključujejo največ prenosa podatkov v državah območja EU-tarife.

Brezplačen neomejen prenos podatkov bo na voljo pri vseh operaterjih v Nemčiji, Telekom Slovenije ga bo samodejno vklopil naročnikom med 14. junijem in 14. julijem, ko se bodo prvič povezali v omrežje kateregakoli nemškega operaterja. Naročniki bodo ob tem prejeli SMS-sporočilo, da je bila vklopljena storitev "EP Nemčija 2024".

Neomejenost prenosa podatkov vključuje limit hitrosti, ki se aktivira ob dosegu 100 GB prenosa podatkov. Če bo naročnik dosegel 100 GB prenosa podatkov in hkrati porabil celotno količino prenosa podatkov, ki ga ima v državah EU-tarife na voljo v okviru svojega paketa, se mu bo hitrost v državah območja EU-tarife z običajne znižala na 2/1 Mbit/s.

Brezplačno turistično zavarovanje za brezskrbno potovanje v Nemčijo

Telekom Slovenije svojim naročnikom, ki bodo navijali v Nemčiji, podarja tudi brezplačno turistično zavarovanje Brezskrbni. Edini pogoj pri tem je, da si naročniki med 14. junijem in 14. julijem brezplačno turistično zavarovanje aktivirajo na portalu Moj Telekom.

Mobilni paketi z največ prenosa podatkov v državah območja EU-tarife

Mobilni naročniški paketi Telekoma Slovenije NAJ in SUPR vključujejo izjemno velike količine podatkovnega prenosa v državah območja EU-tarife. Navijači, ki bodo v času prvenstva navijali v Nemčiji, bodo po zaslugi brezplačnega interneta prihranili mesečno kvoto podatkovnega prenosa, ki jo bodo lahko uporabili kje drugje, recimo na dopustu.