O-STA

Synology poglablja integracijo s krmilniki vrat AXIS

Slika
Slika

Ljubljana, 3. 6. 2024 - Synology je napovedal podaljšanje devetletnega partnerstva z Axis Communications, podjetjem za omrežno tehnologijo in vodilnim v industriji, ki ponuja rešitve na področju videonadzora, nadzora dostopa, domofonov in avdio sistemov. Partnerstvo združuje videonadzor s fizičnim nadzorom dostopa in ponuja celovito rešitev za varovanje prostora z enostavno namestitvijo, vzdrževanjem in razširljivostjo.

"Partnerstvo z Axis zagotavlja naši obsežni uporabniški bazi sistemskih integratorjev in končnih uporabnikov dostop do najnovejših izboljšav programske opreme, varnostnih posodobitev ter učinkovitega upravljanja in uvajanja nadzora na ravni podjetja," je pripomnil Josh Lin, vodja skupine za nadzorne sisteme pri Synology.

S povedanim se strinja tudi Regina Shang, direktorica prodaje za Hongkong in Tajvan pri Axis Communications: "Naše partnerstvo s podjetjem Synology je vzpostavljeno na dolgi rok in temelji na medsebojnem zaupanju in skupnem poslanstvu. Sodelovanje potrjuje zaupanje v kakovost, saj nenehno uvajamo inovacije s katerimi ponujamo strankam dodano vrednost in rešitve za različne zahteve glede nadzora fizičnega dostopa."

V najnovejši različici rešitve za nadzor Surveillance Station 9.2 je Synology brez težav integriral AXIS A1610 in A1610-B, najnovejša modela omrežnih krmilnikov vrat. Ta integracija ponuja hkratno spremljanje video virov skupaj z nadzorom dostopa v realnem času, kar uporabnikom omogoča, da določijo pravila dostopa za določene termine in lokacije, vizualno preverijo dogodke, ko se zgodijo, prejmejo takojšnja varnostna opozorila za morebitne incidente ali anomalije, hitro pridobijo posnetke, povezane z dostopom in nemoteno upravljajo nadzor dostopa na več lokacijah hkrati.

Synology lahko dodatno izboljša svoje sisteme za nadzor dostopa z naprednim prepoznavanjem obrazov z umetno inteligenco z integracijo Synologyjeve Deep Video Analytics (DVA), da omogoči samodejni dostop s prepoznavanjem posameznikov s potrebnimi pooblastili.

Več informacij

Raziščite lastnosti aplikacije Surveillance Station AXIS Door Controller in si oglejte najnovejše ponudbe modelov omrežnega krmilnika vrat AXIS A1610 Network Door Controller.

O nadzornih sistemih Synology >>.

##

O Axis Communications

Axis omogoča pametnejši in varnejši svet z ustvarjanjem rešitev za izboljšanje varnosti in poslovne uspešnosti. Kot podjetje za omrežno tehnologijo in vodilno podjetje v industriji Axis ponuja rešitve na področju videonadzora, kontrole dostopa, domofonov in avdio sistemov. Okrepljeni so z inteligentnimi analitičnimi aplikacijami in podprti z visokokakovostnim usposabljanjem.

Axis ima okoli 4.000 zaposlenih v več kot 50 državah in sodeluje s tehnološkimi in sistemskimi integracijskimi partnerji po vsem svetu. Axis je bil ustanovljen leta 1984, sedež podjetja pa ima v Lundu na Švedskem.

O podjetju Synology Inc.

Synology je priznani proizvajalec omrežnih pomnilnikov NAS, inovativnih rešitev za nadzor z uporabo IP kamer ter vrhunske omrežne opreme, ki preoblikujejo način, kako uporabniki upravljajo s podatki in izvajajo nadzor, v obdobju, ko prevladujejo rešitve v oblaku. Z osredotočanjem na najnovejše tehnologije, Synology omogoča uporabnikom centralizirano shranjevanje in varnostno kopiranje podatkov, enostavno deljenje datotek na oddaljene lokacije ter učinkovito izvajanje profesionalnih nadzornih rešitev in upravljanje omrežij na zanesljiv in cenovno dostopen način. Synology se dosledno zavzema za zagotavljanje izdelkov z naprednimi funkcijami in vrhunskimi storitvami za stranke v svoji panogi.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

Kontakt:

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Tel: (01) 5484 812

E-pošta: tomaz@xenon-forte.si

Xenon forte d.o.o.