O-STA

Bliža se Europarkova ulična košarka 3 na 3

Poletje se uradno še ni začelo, a dolgi in topli dnevi kar kličejo po aktivnostih na prostem. Če ste med tistimi, ki prosti čas radi preživljate aktivno in hkrati obožujete ekipne športe z žogo, potem ne smete zamuditi Europarkove ulične košarke 3 na 3, ki bo v soboto, 8. junija, od 11. ure dalje na vrhnjem parkirišču mariborskega Europarka. Turnir je namenjen vsem mladim, ki jim šport in zabava pomenita ritem življenja.

V igranju košarke 3 na 3 se lahko preizkusi vsak

Ulična košarka je igra dveh trojk na en koš, namenjena pa je predvsem druženju in povezovanju s košarkarsko skupnostjo. Najpomembnejše pravilo je ferplej - poštena igra, saj si igralci tekmo sodijo sami. V primeru, da se ekipi ne moreta sporazumeti, končno odločitev sprejme nadzornik. V igranju košarke 3 na 3 se lahko preizkusi prav vsak, ne glede na to, ali je izkušen igralec, nadobuden novinec ali zgolj ljubitelj košarke, ki želi preizkusiti svoje spretnosti na igrišču. Turnir je zato odlična priložnost, da s prijatelji sestavite ekipo in se pomerite na tekmovanju.

Osvojite bogate nagrade

Turnir v košarki tudi tokrat prinaša privlačne nagrade. Organizatorji iz Športne zveze Ljubljana bodo prvim trem ekipam v vsaki kategoriji kvalifikacijskega turnirja podelili medalje, praktična darila sponzorjev pa bodo prejeli vsi udeleženci. Prijavnine ni, ekipe, ki želijo sodelovati, morajo najkasneje do 6. junija izpolniti prijavnico in jo posredovati na marketing@europark.si. Kvalifikacijski turnirji bodo potekali v Mariboru, Ljubljani, Celju in Kopru. V septembru se bodo nato tri najboljše ekipe iz vsake kategorije pomerile med seboj na velikem finalnem turnirju v Ljubljani. Več informacij najdete tukaj.

Otvoritev tretje trgovine Skechers v Sloveniji

V petek, 31. maja, so v mariborskem Europarku odprli tretjo trgovino Skechers v Sloveniji. Gre za ameriško znamko, ustanovljeno leta 1992, ki se je v zadnjih letih eksponentno razvijala in uveljavila kot vodilna v športni in modni obutvi, s poudarkom na supergah. Njihov glavni cilj je ponuditi svojim strankam največjo mero udobja. Skoraj vsa obutev Skechers je opremljena s spominsko peno, ki nudi boljšo podporo stopalu in udobje med nošenjem superg. V ponudbi trgovine Skechers boste našli tako funkcionalne in športne superge kot tudi obutev za posebne priložnosti za vso družino. Prav tako postajajo vse močnejši na področju tekstila in dodatkov.

Za več informacij obiščite Europarkovo spletno stran in sledite družbenim omrežjem Facebook, Instagram in TikTok.