O-STA

Fructal predstavlja inovacijo: Fruc Bubble Gum

Fruc Bubble gum

Fructal je lansiral nov izdelek, Fruc Bubble Gum, ki postavlja nov trend inovativnih okusov in širi priljubljeno ponudbo blagovne zname Fruc. Ta izdelek prinaša revolucionarno osvežitev na področju brezalkoholnih pijač, saj združuje priljubljeno blagovno znamko Fruc z inovativnim okusom žvečilnega gumija.

V Fructalu so izdelali pijačo Fruc Bubble Gum z vizijo ponuditi nekaj povsem novega in edinstvenega ljubiteljem brezalkoholnih pijač. Fruc Bubble Gum namreč ponuja osvežitev z novim okusom žvečilnega gumija bubble gum in tako poskrbi za pravo presenečenje za vaše brbončice. V Fructalu želijo z izdelkom Fruc Bubble Gum izzivati običajne okuse in ustreči razvijajočim se okusom mladih, trendovskih potrošnikov.

Zato je Fruc Bubble Gumi Juice posebej zasnovan za mlade posameznike, ki iščejo sadno osvežitev, ki je skladna z njihovim živahnim življenjskim slogom. Ta izdelek ponuja sodobno, kreativno in trendovsko izbiro, ki bo ravno pravšnja tako v šoli in kot na prijateljskih srečanjih. Namenjen pa je tudi vsem tistim aktivnim potrošnikom, ki iščejo okusno pijačo, ki zagotavlja dodatno energijo med njihovimi napornimi dnevi.

Vračanje k okusu kultnega žvečilnega gumija, Fruc Bubble Gum obuja prijetne spomine in ponuja priložnost za deljenje teh občutkov z novimi generacijami.