O-STA

V Europarku se že pripravljajo na poletje

Poletje je pred vrati, zato je zdaj pravi čas, da se začnete pripravljati na počitnice in poskrbite, da boste brezskrbno zakorakali v prihajajoče poletne dni. Na nakupovalni destinaciji Europark Maribor boste našli vse, kar potrebujete za najtoplejši del leta - od kopalnih oblačil, brisač, napihljivih igrač, sončnih očal, športne opreme do najnovejše ponudbe oblačil za piknike, zabave in praznovanja. Po končanem nakupovanju se lahko s prijatelji v eni izmed kavarn ali gostinskih lokalov podružite še ob osvežilni pijači, okusnem sladoledu ali dobri kavi. Prav tako v tem času pripravljajo številne zanimive dogodke, ki bi jih bilo škoda zamuditi.

Najprej po kopalke in opremo za na plažo

Če spadate med tiste, ki se to poletje želijo odpraviti na razburljivo pustolovščino v vodnih športnih, potem boste v Hervisovi trgovini v mariborskem Europarku našli vse, kar potrebujete za nepozabno poletno doživetje - ne glede na to, ali boste supali, srfali, se potapljali, veslali ali si na koncu premislili in se le sončili na plaži. Športno opremo za prosti čas ponujajo tudi v trgovinah Champion, Adidas in Sport Vision.

Poskrbite za varno uživanje na soncu

Ko uživamo na soncu, je pomembno, da poskrbimo tudi za zaščito pred njegovimi škodljivimi vplivi. Strokovnjaki priporočajo uporabo kreme z zaščitnim faktorjem najmanj 30, ki bo obenem preprečila prezgodnje staranje kože in nastanek pigmentnih madežev. Prav tako v tem letnem času ne smemo pozabiti na nego kože in las. V Europarku boste v trgovinah Bottega Verde, Douglas, L'Occitane, Atelier Rebul, dm drogerie markt in Müller našli številne izdelke za nego telesa v vročih tednih, ki prihajajo.

Modni kosi za poletne zabave

Junij, julij in avgust so tudi meseci festivalov, porok in praznovanj. V Europarku boste našli bogato ponudbo najmodernejših kosov te sezone, s katerimi boste zablesteli na katerikoli zabavi. Če še ne veste, kaj podariti poletnim slavljencem, pa je ena od idej lahko darilni bon Desetak, ki ga je mogoče izkoristiti v kar petih nakupovalnih središčih po Sloveniji. Več informacij o nakupu najdete na spletni strani www.desetak.si.

Otroška predstava in obisk Veverice Mice

V Europarku bo to soboto, 15. junija, na ogled otroška predstava SIRKEC, SIRKEC. Zgodba govori o Zupiju, ki si najbolj od vsega želi, da bi ga otroci sprejeli in imeli radi. Zato jih poskuša celo podkupiti z največjim darilom na svetu. Mu bo uspelo? Preverite ob 11. uri pri gostinskem lokalu Ginger. Po zaključku predstave bo otroke obiskala Veverica Mica.

Več o pestri ponudbi in dogajanju v Europarku poiščite na spletni strani in družbenih omrežjih.