O-STA

Synology premierno predstavlja napredne rešitve na sejmu Synology Solution Exhibition 2024

Synology premierno predstavlja napredne rešitve na sejmu Synology Solution Exhibition 2024

Ljubljana, 13. 6. 2024 - Na sejmu Synology Solution Exhibition 2024 na Tajvanu Synology ponuja predogled svojih naprednih rešitev za zaščito in upravljanje podatkov ter specializiranih rešitev za nadzor, ki predstavljajo tri popolnoma nove linije izdelkov: naprave za zaščito podatkov ActiveProtect, platformo za shranjevanje in upravljanje podatkov serije GS ter Synologyjeve kamere, podprte z oblačno rešitvijo C2.

"V današnjem hitro razvijajočem se digitalnem okolju bo sposobnost shranjevanja, obdelave in izkoriščanja podatkov določala jutrišnje vodilne na trgu," je dejal Philip Wong, ustanovitelj in predsednik podjetja Synology. "Naša zaveza je omogočiti uporabnikom, da to dosežejo z našimi nenehnimi inovacijami in širitvijo na vseh področjih."

Naprave za zaščito podatkov ActiveProtect

Namensko izdelana linija naprav za zaščito podatkov ActiveProtect odpravlja zapletene izzive pri uvajanju in dimenzioniranju sistemov za hrambo podatkov. Organizacije lahko dokončajo namestitev, določijo globalne načrte varovanja in začnejo ščititi svoje podatke in dokumente pred izsiljevalsko programsko opremo in drugimi grožnjami v manj kot 10 minutah. ActiveProtect omogoča hitro in učinkovito zaščito podatkov, s čimer zagotavlja varnost in mirnost za vaše poslovanje.

ActiveProtect zagotavlja enoten vmesnik z nadzorno ploščo, ki omogoča upravljanje do 2.500 več-strežniških namestitev z več odjemalci prek globalno uporabljenih pravilnikov o nespremenljivosti, hrambi in zaščiti dokumentov.

S prenovljenim mehanizmom za varnostno kopiranje, podporo za globalno deduplikacijo na strani vira in arhitekturo globalne nespremenljivosti, naprave ActiveProtect nudijo najboljšo zmogljivost varnostnega kopiranja in obnove po katastrofi v svojem razredu, hkrati pa znižujejo stroške upravljanja.

Razširljiva platforma za shranjevanje in upravljanje podatkov serije GS

Serija GS je nova razširljiva platforma za shranjevanje in upravljanje podatkov podjetja Synology, ki temelji na visoko učinkoviti in prilagodljivi arhitekturi. Grozdi GS z do 96 vozlišči podpirajo protokole za datoteke in objekte ter ponujajo neobdelane zmogljivosti shranjevanja do 20 PB in do 150.000 sočasnih povezav za Synology Drive in Office, kar omogoča podporo naraščajočim potrebam po shranjevanju in produktivnosti.

Z novim razširljivim operacijskim sistemom, zasnovanim za nemotene operacije in celovitost podatkov, upravljanje grozdov serije GS prinaša preobrazbo za podjetja in velike organizacije, saj poenostavlja kompleksne procese in izboljšuje učinkovitost.

C2 Surveillance Station video nadzor kot storitev

C2 Surveillance Station in kamere C2 bodo podpirale celovite možnosti zasebnosti in varnosti. Večslojno šifriranje end-to-end od kamere do gledalca zagotavlja, da so videoposnetki dostopni samo pooblaščenim uporabnikom, ki imajo tudi šifrirni ključ. Edge AI omogoča hitro in lokalizirano zaznavanje ljudi, vozil in vdorov neposredno na kameri.

Synology bo predstavil samostojno rešitev C2 Surveillance Station pozneje v letu 2024. Obstoječa hibridna storitev dvojnega snemanja v oblaku za lokalne NVR-je, C2 Surveillance, bo zaradi lažje identifikacije preimenovana v C2 Backup for Surveillance.

Dodatni utrinki z dogodka

Poleg novih izdelkov je Synology predstavil tudi pomembne posodobitve svojih obstoječih rešitev. Med njimi je konzola Synology AI Console za centralizirano upravljanje integracije Office Suite GenAI in Synology Tiering za optimizacijo vročih in hladnih podatkov v velikih sistemih.

Razstavljeni so bili tudi novi dodatki k Synologyjevi lokalni nadzorni postaji, vključno s kamero ribje oko FC600, kamero s spremenljivim zumom BC800Z in podporo za krmilnike vrat Axis, kamere Vivotek LPR in rešitvijo za prepoznavo registrskih tablic Plate Recognizer.

Za več informacij o izdelkih Synology obiščite spletno stran slovenskega distributerja Xenon forte d.o.o.

##

O podjetju Synology Inc.

Synology je priznani proizvajalec omrežnih pomnilnikov NAS, inovativnih rešitev za nadzor z uporabo IP kamer ter vrhunske omrežne opreme, ki preoblikujejo način, kako uporabniki upravljajo s podatki in izvajajo nadzor, v obdobju, ko prevladujejo rešitve v oblaku. Z osredotočanjem na najnovejše tehnologije, Synology omogoča uporabnikom centralizirano shranjevanje in varnostno kopiranje podatkov, enostavno deljenje datotek na oddaljene lokacije ter učinkovito izvajanje profesionalnih nadzornih rešitev in upravljanje omrežij na zanesljiv in cenovno dostopen način. Synology se dosledno zavzema za zagotavljanje izdelkov z naprednimi funkcijami in vrhunskimi storitvami za stranke v svoji panogi.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

Kontakt:

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Tel: (01) 5484 812

E-pošta: tomaz@xenon-forte.si

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana