O-STA

Telekom Slovenije je navijačem v Nemčiji zagotovil brezplačni mobilni internet, z nakupom navijaških srčnih šalov pomaga otrokom iz socialno šibkejših okolij

Ljubljana, 14. junij - Na evropskem prvenstvu v nogometu, ki bo do 14. julija potekalo v Nemčiji, bo v živo navijalo ogromno slovenskih navijačev. Telekom Slovenije je za vse svoje mobilne naročnike, ki bodo navijali v Nemčiji, pripravil brezplačen in neomejen mobilni prenos podatkov. Hkrati se je pridružil dobrodelni kampanji #srčnišal Nogometne zveze Slovenije in z nakupom 1000 navijaških srčnih šalov prispeval za plačilo športnih vadnin in opreme otrokom iz socialno šibkejših okolij ter podporo Specialni olimpiadi Slovenije.

Brezplačen neomejen prenos podatkov se naročnikom aktivira samodejno, ko se prvič povežejo v omrežje kateregakoli nemškega operaterja. Naročniki ob tem prejmejo SMS-sporočilo, da je bila vklopljena storitev "EP Nemčija 2024". Storitev je na voljo do 14. julija.

Na ta način je Telekom Slovenije poskrbel za brezskrbno navijaško komunikacijo, brez nepotrebnega iskanja WiFi omrežij.

Telekom Slovenije sodi med tradicionalne in največje podpornike slovenskega športa in športnikov. Med drugim je tudi dolgoletni pokrovitelj slovenske nogometne reprezentance.