O-STA

V Europark po pravo nogometno doživetje

Evropsko prvenstvo v nogometu 2024 se je uradno začelo, navijaška vročica pa je zajela tudi Maribor. Da bo spremljanje tekem slovenske reprezentance še bolj športno obarvano, so na največji nakupovalni destinaciji severovzhodne Slovenije za vse ljubitelje nogometa pripravili številne aktivnosti, ki bodo poskrbele za nepozabno doživetje ob gledanju evropskega prvenstva. Pridite v Europark ter postanite del nogometne evforije, ki je že zajela Evropo.

Obiščite razstavo Elitna enajsterica

V Hervisovi trgovini v mariborskem Europarku si že lahko ogledate razstavo nogometnih dresov Elitna enajsterica. Do 13. julija lahko občudujete drese najboljših nogometnih zvezdnikov, ki so zaznamovali zgodovino tega športa. Med drugim sta na ogled dresa norveškega reprezentanta Thomasa Myhreja in španskega igralca Vincenta Engonge. Prav tako si lahko ogledate dresa, ki sta ju nosila nekdanja slovenska reprezentanta Aleš Čeh in Mladen Dabanovič, pa tudi drese mednarodnega sodnika Slavka Vinčića, ki je sodil letošnji finale lige prvakov, ter aktualnih slovenskih reprezentantov evropskega prvenstva - Iličić, Bijol, Oblak, Gnezda, Verbič in Stojanović. Na ogled je tudi del opreme vratarja Jana Oblaka. Vse razstavljeno je iz zasebne zbirke dr. Milana Rajtmajerja iz Celja. Avtor fotografije, ki v središču Europarka vabi k ogledu razstave, pa je športni fotoreporter Aleš Fevžer.

Ogrevanje pred tekmo z igro podmiznega nogometa

Če si želite doživeti pravo nogometno vzdušje, potem morate odigrati igro podmiznega nogometa, ki so jo v Europarku organizirali v sodelovanju s trgovino dm drogerie markt. Do sobote, 29. junija, lahko med 16. in 19. uro na osrednjem prireditvenem prostoru izzovete prijatelje in tako preizkusite svoje nogometne spretnosti. Ne glede na to, ali ste izkušen igralec ali začetnik, bo igra podmiznega nogometa zagotovila zabavo in prijetno druženje za vse generacije. Več informacij o pravilih igre in prijavah najdete na tej povezavi.

Menjava nogometnih sličic Topps Euro 2024

Mali in veliki ljubitelji nogometa se lahko vse do 28. junija družite tudi ob menjavi sličic Topps Euro 2024, ki poteka vsak petek med 17. in 19. uro v nadstropju v bližini trgovine Amadeus. Tako lahko enostavno in hitro pridete do sličic, ki še manjkajo, da bo vaš album popoln.

Za več informacij obiščite Europarkovo spletno stran in sledite družbenim omrežjem Facebook, Instagram in TikTok.