O-STA

STA projekti tedna: Nogometna vročica zaživela tudi v storitvah STA

Oči nogometnih navdušencev so v teh dneh uprte v Nemčijo, kjer poteka evropsko prvenstvo v nogometu. Uspeh slovenske reprezentance, ki se je uvrstila v osmino finala, smo s tekstovnimi novicami, fotografijami in videoposnetki celovito spremljali tudi na Slovenski tiskovni agenciji. Ključne poudarke dogajanja smo zbrali na posebni spletni strani, kjer je del vsebin prosto dostopen.

STAfokus

V STAfokusu EURO 2024 smo zbrali vse od razporedov in izidov tekem, fotogalerije, videoposnetke izjav, seznam največjih zvezdnikov prvenstva in mladih upov. Na enem mestu so zbrane tudi vse vesti o evropskem prvenstvu v nogometu, ki jih pripravljajo novinarji športnega uredništva.

Več o STAfokusu: o-sta.si/34842/sta-projekti-tedna-naj-vasa-multimedijska-zgodba-zazivi-v-stafokusu

STAnovice

Tekstovne novice pripravljajo novinar na terenu v Nemčiji in ekipa novinarjev na sedežu v Ljubljani. V celoti so dostopne naročnikom na splošni servis novic sta.si.

* Splošni servis novic, ki predstavlja najbolj izčrpen informativni vir o dogajanju v Sloveniji in po svetu, je osrednja storitev v ponudbi STA. V okviru splošnega servisa STA posreduje približno 300 novic dnevno, razvrščenih v kategorije s področja politike, gospodarstva, zunanje politike, kulture, športa, znanosti, družbenega dogajanja ... Splošni servis vključuje še napovedi dogodkov, preglede dogodkov, sporočila uredništvom, pregled tiska in servisne informacije, kot so promet, vreme ter splošna obvestila.

STAfoto

Dogajanje v Nemčiji v objektiv lovi tudi izkušen fotograf STA. Fotografije s tekem in drugega dogajanja, ki spremlja tekmovanja, so naročnikom na voljo v fotografskem servisu STA.

* Fotografski servis STAfoto dnevno zagotavlja fotografije najpomembnejših političnih, gospodarskih, kulturnih in športnih dogodkov v državi ter fotografije s področja zabave in zanimivosti. Poleg lastnih fotografij vključuje ponudba STA tudi foto gradivo partnerskih agencij, s katerimi ima STA vzpostavljeno izmenjavo fotografij (Xinhua, dpa, Beta, Tanjug, Hina).

STAvideo

Ključne izjave in dogajanje ob tekmah smo pospremili tudi z videoposnetki, ki so na voljo v video servisu STAvideo.

* STAvideo naročnikom omogoča uporabo in dostop do posnetkov in prenosov v živo z najpomembnejših aktualnih dogodkov iz Slovenije, video zgodb s področja politike, družbe, gospodarstva, kulture in športa ter tematskih video posnetkov iz Slovenije. Naročnikom so na voljo ažurne video vsebine v različnih formatih, razvrščene v kategorije Dogodki in izjave, Video zgodbe, Tematski posnetki in Partnerske vsebine.

*****

Kako do nas?

Več o naših aktualnih projektih, storitvah, novostih, dogodkih in posebnih ponudbah najdete tudi na profilu STA Marketing na LinkedInu, za sodelovanje in povpraševanje pa pišite na marketing@sta.si