O-STA

V Baby Center po vse za pravi poletni oddih z malčkom


Naj bodo tudi počitnice z malčkom pravi oddih

Se spomnite časov, ko ste pakirali vseh pet parov novih kopalk, tri različne bronzerje, stajliš večerno torbico in mini oblekice za koktejle v dvoje? Ja, prihod otroka vsekakor močno preoblikuje vaš seznam, kaj vzeti na poletni oddih. A ni treba, da je pakiranje stresno!

Dejstvo je, da imate doma z otrokom vzpostavljeno vsakodnevno rutino in verjetno tudi vso podporno infrastrukturo, ki je na dopustu ne bo. A ne skrbite, ko boste vzpostavili počitniško rutino, vas čaka pravi oddih in poletne počitnice boste spoznali v povsem novi luči. Tukaj je nekaj nasvetov, ki bodo olajšali vaše počitniške priprave.

Ne pozabite na varnost v prometu

Ko se odpravimo na daljšo pot z otroki, je ključno, da poskrbimo za njihovo varnost in udobje. Kakovosten avtosedež je nujen tudi za varno potovanje na počitnice. Eden izmed pripomočkov, ki bo poskrbel za dodatno udobje vašega otroka, je Kids Kneeguard dodatek za podporo nog. Otrokom omogoča udobnejše sedenje v avtu in zmanjšuje utrujenost.

Za večje udobje in sproščenost na poti boste poskrbeli tudi z dodatki za v avto, kot so vzvratno ogledalo za boljši nadzor otroka, organizator za voznikov sedež, v katerega boste pospravili nekaj otrokovih najljubših igrač za krajšanje časa v avtomobilu in na postankih, senčniki (priznajte, da tudi vi postanete sitni, če vam sonce blešči v oči) in nastavki za stekleničko ali bidon. Da bo potovanje zabavno, ne pozabite na različne igre in aktivnosti. Knjige, kartonke in interaktivne igrače bodo krajšale čas med vožnjo. Prav tako so odlične za zaposlitev otrok na poti prenosna aktivnostna tabla in potovalne igre Purple Cow.

Udobje vašega doma na počitnicah

Ohranitev rutine je za otroke zelo pomembna tudi na počitnicah. Otrok bo zaradi višjih temperatur in obilice morskih aktivnosti tudi podnevi potreboval zadostno količino počitka. Idealno je, če mu lahko zagotovite prijeten in zatemnjen prostor s kakovostnim ležiščem. Prenosna postelja FreeON Balloon je odlična izbira, saj omogoča udobno spanje kjerkoli. Elektronska varuška pa vam bo omogočila miren spanec in nadzor nad otrokom tudi ko boste zvečer na terasi ob soju sveč klepetali s partnerjem.

Za hranjenje na poti je zelo praktičen zložljiv ali prenosni stolček za hranjenje. Blagovne znamke, kot sta Chicco in FreeON, ponujajo odlične rešitve. Ne pozabite na pribor in krožnike, ki so prav tako pomembni za ohranjanje prehranjevalne rutine.

Nosilka je enostavna za uporabo in omogoča prosto gibanje, medtem ko je vaš otrok varno ob vas. Novo okolje in množica novih obrazov lahko za vašega otroka predstavljajo precejšen stres, zato bo vesel dodatnega povezovanja z v ami inn bližine, ki jo lahko nudi nosilka. Nikar pa ne pozabite na glavno prevozno sredstvo, ki bo občasno postalo tudi prijetno mesto za počitek - marela, na primer Joolz AER +, je lahka in enostavna za prenašanje, idealna za mestne sprehode in raziskovanje novih krajev.

Z ustrezno zaščito bo igra brezskrbna

Poletna igra na plaži odpira otroku nove dimenzije raziskovanja. Za zabavo na plaži boste v Baby Centru izbirali med napihljivim programom, kot so rokavčki, manjši bazenčki za dojenčke in plavalni jopiči. Skiroji, rolke in kotalke bodo popestrile prosti čas in omogočile aktivno preživljanje počitnic. Ob tem ne pozabite na ustrezno zaščito pred soncem. Blagovna znamka Lässig ponuja širok izbor kakovostnih in modnih pokrival kopalnih oblačil z UV zaščito. Poleg zaščitnih oblačil je nepogrešljiva tudi sončna kozmetika. Ob večerih, ko plaža vabi z bogato senco in prijetnimi temperaturami, pa boste občutljivo otroško kožo zaščitili pred komarji in klopi z izdelki Chicco, ki so varni za otroke.

Poletne počitnice z otroki so čudovita izkušnja, če se nanje pravilno pripravimo. Z upoštevanjem zgornjih nasvetov in skrbno izbranimi izdelki lahko zagotovite, da bodo vaša potovanja varna, udobna in polna veselja. Vse na enem mestu boste našli v Baby Centru.

Pa lepe počitnice!