O-STA

Priklopite se na počitniški ritem z nepozabnimi poletnimi hiti

Priročen prenosni zvočnik je nepogrešljiv spremljevalec na dopustu. (foto LAMAX)
Dobra glasba lahko v trenutku dvigne razpoloženje in pričara vzdušje. (foto LAMAX)
Nepogrešljiv pripomoček na poletnih počitnicah. (foto LAMAX)

Poletje je čas, ko življenje dobi poseben ritem. Dolgi, sončni dnevi nas vabijo k raziskovanju narave, sproščanju ob morju, rekah ali jezerih, ter preživljanju nepozabnih trenutkov z družino in prijatelji. Ni boljšega občutka kot občutiti topel pesek pod stopali, skočiti v osvežujočo vodo in se prepustiti brezskrbnosti. A kar daje poletju poseben čar, je dobra glasba na festivalih, koncertih na prostem ali tista, ki se razlega iz domačega prenosnega zvočnika. Če iščete ideje za počitniške playliste, berite dalje - z vami bomo delili nekaj nepozabnih poletnih hitov.

Poletje brez glasbe? Ne, hvala!

Poslušanje glasbe lahko v trenutku dvigne razpoloženje in pričara popolno vzdušje. Poletni hiti so nekakšen zvočni posnetek naših najlepših spominov, saj so v melodije vpisani vsi lepi brezskrbni trenutki, ob katerih smo jih poslušali. Pri pakiranju za dopust zato ne pozabite na prenosni zvočnik, kot je na primer LAMAX Sounder2 Play - zvočnik, ki bo postal nepogrešljiv del vaših poletnih potovanj. S svojo kompaktnostjo in dolgo življenjsko dobo baterije prinaša popolno zvočno izkušnjo.

Vklopite reggae - izklopite skrbi

Če obstaja žanr glasbe, ki v trenutku pričara brezskrbnost, je to zagotovo reggae s sproščenim ritmom in optimističnimi besedili. Prijetne vibracije so kot nalašč za sproščanje ob plaži ali uživanje v poletnih večerih s prijatelji. Za uvod v počitnice si zavrtite "Sunshine Reggae" skupine Laid Back ali "Red Red Wine" skupine UB40, ki je že desetletja najljubša izbira za poletne zabave. Pesem "Don't Worry About a Thing" legendarnega Boba Marleyja bo zagotovo pregnala vse skrbi. Predstavljajte si poležavanje v viseči mreži, topel poletni veter in zvok reggaeja iz zvočnika. Odklop zagotovljen!

Dalmatinska romantika

Med potjo na morje bo nostalgično vzdušje pričarala dalmatinska glasba. Na seznamu ne smejo manjkati Oliver Dragojević, Petar Grašo, Gibonni in Severina s skladbami, kot so "Cesarica", "Ko nam brani" in "Dalmatinka". Med najbolj poslušanimi poletnimi skladbami je zagotovo tudi himna poletnih zabav "Večeras je naša fešta". Zvočnik LAMAX Sounder2 Play omogoča, da v svoji najljubši glasbi uživate kjer koli, v avtu, na plaži, ali večerni zabavi. Zaradi odličnega zvoka in priročnih dimenzij bo zagotovo postal nepogrešljiv spremljevalec na izletih. Poleg vrhunskega zvoka ima zvočnik vgrajen mikrofon za prostoročne klice, režo za microSD kartico, AUX In in USB vhod, baterija pa zdrži celo do 24 ur.

Vroči latino ritmi

Živahni plesni ritmi in besedila v španščini so tisto, zaradi česar je latino glasba odlična izbira za poletje. Na playlisto vključite uspešnice kralja latino popa Enriqueja Iglesiasa, kot sta "Bailando" in "Súbeme la radio", Pitbullove klubske hite "Give Me Everything" in "International Love," ter skladbi "On The Floor" in "Let's Get Loud" legendarne Jennifer Lopez. Camila Cabello, mlada zvezda latino glasbe, pa s pesmimi, kot sta "Havana" in "Don't Go Yet," prinaša svežino in mladostno energijo. Na zvočniku LAMAX Sounder2 Play lahko vklopite LED osvetlitev in uživajte v popolnem ambientu latino ritmov.

Popestrite poletno potovanje s priljubljenimi hiti in priročnim prenosnim zvočnikom. Ne glede na to, ali boste poletje preživeli v družbi prijateljev, družine ali sami, bo seznam glasbe po vaši meri pričaral popolno zvočno kuliso in nepozabne spomine.