O-STA

Navdušen odziv sledilcev na interaktivno aktivacijo znane Slovenke

FOTO: Tara Zupančič
FOTO: Tara Zupančič

Tara Zupančič, priljubljena slovenska televizijska voditeljica in oblikovalka, je s svojo zadnjo simpatično aktivacijo navdušila svoje sledilce. Tokrat je svojim oboževalcem omogočila, da se preizkusijo v vlogi modnih strokovnjakov in ji pomagajo izbrati popoln stajling za beach party v Grčiji. Ta inovativna modna avantura je potekala na njenem družbenem omrežju. Predstavila je tri različne stajlinge in vključila tudi svojega nepogrešljivega spremljevalca - pametno uro Huawei Watch Fit 3.

Modna avantura: Izbira popolnega stajlinga

Tara je svojim sledilcem predstavila tri različne stajlinge, vsakega s skrbno izbranimi modnimi dodatki in, seveda, pametno uro Huawei Watch Fit 3. V svoji vsebini je opisala poseben dogodek, za katerega je potrebovala pomoč pri izbiri stajlinga. V vsakem od svojih stajlingov je izpostavila funkcionalnosti in izjemen dizajn ure, ki se popolnoma prilagaja njenemu aktivnemu življenjskemu slogu. Kasneje nam je razložila še: "Ura je lahko tudi moj asistent, saj ima samosprožilec fotoaparata, ki je povezan s telefonom. To mi, kot ustvarjalki kreativnih vsebin, pomeni ogromno." Nadaljevala pa je z: "Ko pa nisem kreativna in ko je čas, za spanje, z navdušenjem na uri izberem opcijo belega šuma, saj si tako umirim misli in poskrbim za svoj mirni spanec. In medtem ko spim, ura spremlja moj srčni utrip, SpO2 in dihalno frekvenco."

Prvi stajling: Casual šik

Prvi stajling je bil sproščen, še vedno šik, a odraz tega, da je Tara ravnokar prispela v barvito Grčijo, ki jo vsakokrat znova navduši. Komaj je čakala, da se obleče v prelep, barvit in lahkoten pončo, ki ga je dopolnila z uro Huawei Watch Fit 3. Pokazala je čudovito številčnico ure, ki jo je izbrala, vedeti pa morate, da ima Watch Fit 3 na voljo resnično izobilje številčnic. S toliko dih jemajočimi obrazi ure, med katerimi lahko izbirate, vključno z obrazi ure po meri iz galerije in stila, lahko nosite svoje srce na rokavu in strasti na zapestju. Ura je izjemno tanka, saj meri le 9,9 mm in tehta 26 g. Njeno ohišje je iz aluminijeve zlitine, njena gladka kovinska zaponka pa je elegantna in prijetna na pogled. Ta stajling je bil izjemno priljubljen med njenimi sledilci, ki so cenili kombinacijo udobja in stila.

Drugi stajling: Sproščenost

V drugem stajlingu je Tara predstavila sproščeno kombinacijo lahkotnih poletnih hlač in kratkega kvačkanega topa, vse skupaj pa dopolnila s "funky" izbiro očal in njeno "klasiko" - klobukom. Seveda se je Huawei Watch Fit 3, za katero je tokrat izbrala roza obarvano številčnico, popolnoma zlila z njenim stajlingom, zahvaljujoč Fashion Squared dizajnu in funkcionalnostim, kot so sledenje aktivnostim, meritve srčnega utripa in pametni predlogi za vadbe.

Tretji stajling: Športno navdihnjen

Tretji stajling je bil namenjen bolj športnim priložnostim. Tara je izbrala barvit komplet kratkih hlač in topa, stjling pa je začinila z naglavnim trakom in seveda - uro Huawei Watch Fit 3. Za ta outfit je izbrala ponovno drugo številčnico in poskrbela, da je ura opazno zaokrožila celoten stjling in mu dala svojo piko na i. Watch Fit 3 vam omogoča, da ustvarite svoj lasten obraz ure, s prilagojenimi funkcijami, slogi, barvno postavitvijo in bližnjicami, ki vas takoj pripeljejo do vaših najljubših aplikacij.

Sledilci ste odločali

Tara je svoje sledilce povabila, da glasujejo za najljubši stajling v komentarjih. Sledilci so z navdušenjem sodelovali, delili svoje mnenje in izbrali stajling, ki se jim je zdel najbolj primeren za poseben dogodek. Glasovanje je potekalo nekaj dni, rezultati pa so bili zelo izenačeni, kar je pokazalo, kako dobro so bili vsi trije stajlingi sprejeti.

Končna izbira in beach party

Na koncu je bil izbran zmagovalni stajling, ki je prejel največ glasov sledilcev. Tara se je v izbranem stajlingu udeležila beach partya v Grčiji, s katerim je navdušila vse prisotne in pokazala, kako je pametna ura Huawei Watch Fit 3 postala nepogrešljiv del njenega vsakdanjega življenja. Ura ji ni le pomagala spremljati aktivnosti in zdravja, temveč je bila tudi eleganten modni dodatek, ki se je popolnoma zlil z njenim stilom.

Huawei Watch Fit 3: Nepogrešljiv modni dodatek

Pametna ura Huawei Watch Fit 3 je izjemen primer, kako lahko tehnologija in moda hodita z roko v roki. Z različnimi paščki, personaliziranimi številčnicami in širokim naborom funkcionalnosti je ura popoln spremljevalec za vsakogar, ki želi združiti stil in funkcionalnost. Tara je skozi svojo modno avanturo pokazala, kako lahko ura postane nepogrešljiv del vsakdanjega življenja, ne glede na priložnost.

S to simpatično aktivacijo je Tara Zupančič še enkrat dokazala, kako pomembno je povezovati se s svojimi sledilci in jih vključevati v svoje življenje na inovativen način. Hkrati pa je pokazala, kako lahko Huawei Watch Fit 3 postane več kot le pripomoček za spremljanje aktivnosti - je tudi modni dodatek, ki dopolnjuje vsak stil.

Tara Zupančič je s to modno avanturo navdušila svoje sledilce in jim omogočila, da postanejo del njenega ustvarjalnega procesa. S pomočjo Huawei Watch Fit 3 je izpostavila preplet tehnologije in mode, ter kako lahko pametna ura postane nepogrešljiv del vsakdanjega življenja. Sploh, če gre za Huawei Watch Fit 3, ki ima izjemno vzdržljivo baterijo - z do 10 dnevi avtonomije baterije vam omogoča brezskrbno uporabo skozi ves dan. Watch Fit 3 je sinonim za povezljivost in praktičnost. Z njo lahko kličete in sprejemate klice in opomnike, predvajate glasbo, nadzorujete spanje, porabo kalorij in celo menstrualni cikel. Ponuja več kot 100 načinov vadbe, popolnoma nova funkcija pametnih predlogov pa vam priporoča športe in aktivnosti, ki jih lahko preizkusite, na podlagi navad pri vadbi, porabe kalorij in celo vremenskih razmer, tako da je vaš naslednji veliki hobi le dotik stran.

Navdušujoče je, da je ura Watch Fit 3 povezljiva z vsemi blagovnimi znamkami telefonov, torej tako z Android kot iOS operacijskim sistemom.

Huawei Watch Fit 3 ponuja različne paščke, ki izražajo vaš stil, od usnjenih z bisernim sijajem do brezstopenjsko nastavljivih najlonskih paščkov, ki dajejo vaši koži prostor za dihanje. Na voljo so tudi elegantni in vodoodporni trakovi iz fluoroelastomera v različnih barvah, kot so bela, siva, zelena, roza in črna.

Huawei letošnje poletje res preseneča. Konec meseca junija so, poleg kopice naprav, ki nas že navdušujejo v zadnjih dveh mesecih (Huawei Watch 4 Pro Spece Edition, Watch GT 4 v zelenih tonih s premerom ohišja 41 milimetrov, športna zapestnica Huawei Band 9 in premijska telefona Huawei Pura 70 Pro in Huawei Pura 70 Ultra), slovenski trg zavzele še najnovejše slušalke Huawei FreeBuds 6i, ki so prav tako povezljive z Android in iOS operacijskim sistemom.