O-STA

Telekom Slovenije podpira razvoj mladih odbojkarjev

Foto, od leve proti desni: Tine Urnaut, Alen Pajenk, Rok Gorjup, direktor prodaje v Telekomu Slovenije, Taja iz Odbojkarskega kluba Lenart, Klemen Čebulj in Gregor Ropret.

Ljubljana, 23. julij - Telekom Slovenije, dolgoletni podpornik slovenskih moških odbojkarskih reprezentanc, je še enkrat dokazal svojo zavezanost razvoju odbojke v Sloveniji. V sklopu sponzorstva letošnjega turnirja Lige narodov v Stožicah, je Telekom Slovenije izvedel aktivacijo za gledalce, ki so ugibali število žog v posebni škatli. Te žoge je sedaj razdelil 21 klubom, ki imajo za primarni cilj delovanje mlajših selekcij.

Telekom Slovenije je kupil 108 profesionalnih odbojkarskih žog, ki jih je podaril odbojkarskim klubom po Sloveniji, ki se osredotočajo na delo z mladimi. Ta donacija bo klubom omogočila boljše pogoje za treninge in tekme ter s tem prispevala k razvoju mladih talentov.

"V Telekomu Slovenije smo ponosni, da lahko podpremo razvoj mladih odbojkarjev," je povedal Rok Gorjup, direktor prodaje v Telekomu Slovenije. "Verjamemo, da je vlaganje v mlade ključno za prihodnost slovenskega športa. Zato smo se odločili, da podarimo žoge klubom, ki se posvečajo delu z mladimi. Upamo, da bodo te žoge pomagale mladim odbojkarjem pri njihovem razvoju in da bomo v prihodnosti videli še več slovenskih odbojkarjev na najvišji ravni. Ob tem naši reprezentanci želimo tudi uspešen nastop v Parizu."

Telekom Slovenije s to akcijo še enkrat dokazuje, da ni le sponzor, ampak tudi aktiven partner slovenskega športa. S svojo podporo pomaga ustvarjati boljše pogoje za razvoj mladih talentov in s tem prispeva k svetlejši prihodnosti slovenskega športa. Hkrati Telekom Slovenije sodi med tradicionalne in največje podpornike slovenskega športa in športnikov. Med drugim je dolgoletni pokrovitelj slovenskih olimpijcev, nogometašev, odbojkarjev, rokometašev, kolesarjev, atletov, plezalcev, kajakašev, smučarjev in ostalih športnikov. Zato širi sporočilo, da - navijajmo pametno tudi v digitalnem svetu. Priložnosti za to je in bo v letošnjem poletju več kot dovolj.