O-STA

Slovenije je obiskovalcem Olimpijskih iger zagotovil brezplačni mobilni internet v Franciji

Ljubljana, 24. julija - Na olimpijskih igrah v Parizu bo v živo navijalo ogromno slovenskih navijačev. Telekom Slovenije je zato za vse svoje mobilne naročnike, ki bodo navijali v Franciji, pripravil brezplačen in neomejen mobilni prenos podatkov. Naročnikom mobilnih paketov Telekoma Slovenije v Franciji tako ne bo potrebno iskati WiFi-omrežij. Na enak način, z neomejenim mobilnim prenosom podatkov, je nedavno podprl tudi navijače, ki so obiskali evropsko prvenstvo v nogometu v Nemčiji.

Brezplačen neomejen prenos podatkov v Franciji se naročnikom aktivira samodejno, ko se bodo med 26. julijem in 11. avgustom prvič povezali v omrežje kateregakoli francoskega operaterja, o čemer bodo obveščeni s SMS-sporočilom.

Neomejenost prenosa podatkov vključuje limit hitrosti, ki se aktivira ob dosegu 100 GB prenosa podatkov. Če naročnik doseže 100 GB prenosa podatkov, se prenos podatkov nadaljuje iz količine, ki jo ima v državah območja EU-tarife na voljo v okviru svojega paketa. V primeru porabljene celotne količine prenosa podatkov se hitrost pri operaterjih v Franciji zniža na 2/1 Mbit/s.

Telekom Slovenije sodi med največje podpornike slovenskega športa in športnikov. Med drugim je tudi tradicionalni pokrovitelj slovenskih olimpijskih reprezentanc.