O-STA

Kyocera nagrajuje kakovostne storitve

slika

Ljubljana, 29. 07. 2024 - KYOCERA Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju upravljanja z dokumenti, vsako leto izvaja temeljito ocenjevanje zmogljivosti svojih partnerjev. Na nedavnem srečanju partnerjev v regiji EMEA so podelili priznanja svojim najboljšim partnerjem. Med njimi je tudi slovensko podjetje Xenon forte, ki je partner korporacije Kyocera Document Solutions v regiji Adria že več kot trideset let.

Partnerji so razvrščeni v različne certifikacijske statuse, od standardnih do najvišje ravni. Ta razvrstitev temelji na kakovosti in zrelosti storitev, ki jih partnerji zagotavljajo, ter pokriva vse vidike, od osnovnih popravil do kompleksnega upravljanja celotnega življenjskega cikla izdelkov in rešitev.

"Ponosni smo, da je Xenon forte prejel dve prestižni priznanji na mednarodni konferenci partnerjev KYOCERA Document Solutions Europe. Prejeli smo nagrado za odličnost (Award of Excellence) in slovesno potrditev najvišje servisne certifikacije Črni pas (Black Belt)," je dejal Ciril Kraševec, direktor podjetja Xenon forte. "Te nagrade niso le priznanje za naše dosežke, ampak tudi dokaz trdega dela in predanosti celotne ekipe Xenon forte."

Pomen vrhunske storitve

Kakovostna storitev ne pomeni le hitrega in učinkovitega popravila naprav, ampak vključuje tudi napredno upravljanje storitev, kompleksne servisne sisteme ter zagotavljanje brezskrbne izkušnje za stranke. Certificirani partnerji KYOCERA so sposobni upravljati celoten spekter rešitev, ki jih podjetje ponuja, vključno z upravljanjem dokumentov, nadzorom stroškov, varnostjo in upravljanjem omrežnih naprav.

V industriji, kjer so standardi kakovosti ključnega pomena, partnerji, ki delujejo po najvišjih standardih, kot so ISO 9001, ISO 20000 in ISO 27001, izstopajo. Takšni standardi zagotavljajo, da so storitve ne le zanesljive, ampak tudi skladne z najboljšimi praksami v industriji. To daje podjetjem konkurenčno prednost, saj stranke vedno bolj cenijo zanesljivost in kakovost.

Dodana vrednost za stranke

Poleg osnovnih storitev certificirani partnerji KYOCERA ponujajo tudi dodatne storitve, kot so Upravljanje z vsebinami (ECM) in strokovne storitve. Podjetjem lahko pomagajo pri zajemanju, organiziranju in arhiviranju poslovnih informacij, kar optimizira delovne procese in zmanjšuje napake. Takšne storitve prinašajo pomembno dodano vrednost, saj pomagajo podjetjem povečati učinkovitost in uspešnost.

"Iskreno bi se rad zahvalil našim strankam in partnerjem za zaupanje, ki nam ga izkazujejo, ter našim zaposlenim za njihovo nenehno predanost in trdo delo. Ti dosežki nas motivirajo, da še naprej izboljšujemo naše storitve in širimo naše zmožnosti za izpolnjevanje naraščajočih pričakovanj trga," je dodal Kraševec.

V svetu, kjer se konkurenca na trgu elektronskih naprav nenehno povečuje, je zagotavljanje vrhunske storitve ključnega pomena za pridobitev in ohranitev strank. Uspeh podjetja Xenon forte je še en dokaz, kako pomembna je kakovostna storitev za doseganje odličnosti in pridobivanje zaupanja strank.

#

O Kyocera Document Solutions Europe Management B.V.

Kyocera Document Solutions Europe Management B.V. je skupina podjetij v lasti korporacije Kyocera Document Solutions Inc., vodilnega globalnega ponudnika celovitih dokumentnih rešitev s sedežem v Osaki, na Japonskem. Portfelj podjetja vključuje zanesljive in okolju prijazne večnamenske naprave in tiskalnike, pa tudi poslovne aplikacije in svetovalne storitve, ki omogočajo strankam, da optimizirajo in upravljajo svoje delovne tokove dokumentov ter dosežejo nove ravni učinkovitosti. S strokovnim znanjem in kulturo empatičnega partnerstva si podjetje prizadeva pomagati organizacijam uresničiti spremembe.

Kyocera Document Solutions Inc. je skupina podjetij v lasti družbe Kyocera Corporation (Kyocera), vodilnega dobavitelja polprevodniških paketov, industrijskih in avtomobilskih komponent, elektronskih naprav, pametnih energetskih sistemov, tiskalnikov, fotokopirnih strojev in mobilnih telefonov. V fiskalnem letu, ki se je končalo 31. marca 2023, je konsolidirani prihodek od prodaje skupine Kyocera znašal 2 bilijona jenov (približno 15,1 milijarde ameriških dolarjev). Kyocera na lestvici največjih javnih podjetij na svetu "Global 2000" revije Forbes za leto 2023 zaseda 672. mesto, in je bila imenovana med "100 najbolj trajnostno vodenimi podjetji na svetu" po izboru The Wall Street Journal. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Kontakt

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana

Tel: (01) 5484 812