O-STA

STAnapoved: 5+ posebnosti napovednika, ki vam olajšajo vaše delo

STAnapoved je spletni napovednik dogodkov, ki uporabnikom ponuja vpogled v najbolj celovit nabor napovedanih dogodkov, hkrati pa omogoča enostavno razvrščanje dogodkov po izbranih kategorijah.

Orodje ni namenjeno in koristno le medijem, temveč vsem, ki želijo imeti celovit pregled prihajajočega dogajanja, hkrati pa omogoča lažje načrtovanje lastnih dogodkov ter omogoča vpogled v aktivnosti drugih.

Kakšne so prednosti orodja STAnapoved in kako vam lahko to koristi pri vašem delu?

Vedno na tekočem o novih dogodkih na vašem področju.

Z nastavitvijo poljubnega števila ključnih besed ste sproti preko e-poštnih sporočil informirani o vseh novih dogodkih, ki vključujejo vaše izbrane ključne besede. Tako boste vedno na tekočem z dogajanjem na področju, ki vas zanima.

Bogat nabor dodatnih informacij o dogodku.

Vsak dogodek je vnesen v bazo kar se da hitro po prejemu vabila, poleg tega se ga opremi z dodatnimi informacijami, kot so prikaz lokacije na interaktivnem zemljevidu, kontakt organizatorja dogodka, regija, pokrivanje s strani STA in morebitne povezane napovedne novice.

Dodatni načini obveščanja o novih dogodkih ter o spremembah dogodkov.

Spletna aplikacija STAnapoved na primerno izpostavljen način obvešča o vseh na novo sklicanih dogodkih za tekoči dan, pa tudi o preložitvah, spremembah vsebine ali preložitvah že vnesenih dogodkov. Ob tem si je mogoče nastaviti tudi e-poštna obvestila na izbrani e-naslov - za posamezne izbrane dogodke ali za vse dogodke v bazi.

Obvestila o objavi novice z dogodka.

Če je dogodek označen za pokrivanje s strani STA, si lahko nastavite prejem e-poštnega obvestila ob objavi novice STA z dogodka. Obvestilo vsebuje povezavo na članek. Tako ni več potrebe po večkratnem preverjanju, ali je novica STA že objavljena.

Opomniki pred dogodki.

Vsak uporabnik si lahko pri poljubnem številu dogodkov nastavi po več opomnikov, ki ga opozarjajo na približevanje izbranega dogodka. Obenem si lahko izbrane dogodke izvozi v svoj osebni e-koledar.

Vpogled v način pokrivanja s strani STA.

Na dan pred dejansko izvedbo se nekaterim dogodkom po uredniški presoji doda tudi informacijo o pokrivanju s strani STA - z novico, fotografijami in avdio izjavami. Poleg je prikazan tudi ustrezni kontakt na STA.

Še večji nabor dogodkov.

Vrsta možnosti za prilagajanje prikaza in manjše omejitve glede obsega omogočajo bistveno večji nabor dogodkov.

Enostavnejše načrtovanje dela (v redakciji).

Novinarske konference, izjave, okrogle mize, posveti, seje, prireditve - na enem mestu dostopni vsi že sklicani tako ali drugače zanimivi dogodki; ne glede na to, za koliko vnaprej v prihodnost so sklicani. Planiranje vašega dela je tako bistveno lažje.

Številne možnosti prilagajanja prikaza napovedanih dogodkov.

Vsak novinar, urednik, redakcija si lahko prikaz napovedi in obvestila prilagaja po lastnih potrebah - po času, kraju, regiji, vsebinskih kategorijah, pokrivanju s strani STA, pomembnosti dogodka. Tudi to pripomore k lažjemu planiranju dela.

Da se s storitvijo pobliže spoznate, Vam nudimo nekajdnevno brezplačno testno uporabniško ime in geslo. Do STA dinamičnega napovednika dostopate na spodnji povezavi: http://www.napoved.sta.si/

*****

Kako do nas?

Več o naših aktualnih projektih, storitvah, novostih, dogodkih in posebnih ponudbah najdete tudi na profilu STA Marketing na LinkedInu, za sodelovanje in povpraševanje pa pišite na marketing@sta.si