O-STA

Zmagovalni niz za Synology se nadaljuje s PCMag nagradama Readers' in Business Choice

slika

PRESS RELEASE - Sporočilo za javnost

Ljubljana, 2. 9. 2024 - Synology, vodilno podjetje na področju upravljanja IT rešitev za shranjevanje podatkov, je danes sporočilo, da je prejelo nagrado PCMag Readers' Choice za najboljši NAS in priznanje Business Choice za naprave NAS, ki so namenjene delu od doma ter za z informacijsko tehnologijo upravljano omrežno shranjevanje.

Vsako leto uredništvo PCMag.com povpraša svoje napredne uporabnike in IT strokovnjake, da ocenijo najboljše blagovne znamke v več ključnih kategorijah, kot so splošno zadovoljstvo, vrednost, zanesljivost, enostavnost uporabe, podpora in verjetnost, da bi priporočili izdelek. Synology je od leta 2010 vsako leto prejemnik nagrade Readers' Choice, nagrado Business Choice pa neprekinjeno prejema od leta 2013. "Podjetja in domovi se zanašajo na Synology zaradi predvidljivosti pri zaščiti podatkov," je povedal Will Davis, direktor prodaje za Severno Ameriko. "Prepoznanje odličnosti in zanesljivosti, brez izjeme leto za letom, govori o vrednosti naših izdelkov in storitev skozi čas."

Synology je bil imenovan za Poslovni izbor št. 1 V kategoriji naprav NAS, ki so namenjene delu od doma je Synology zmagal v sedmih kategorijah, vključno z verjetnostjo priporočila, kar je prispevalo k njegovi zmagi z eno točko prednosti.

Pri IT-upravljanem omrežnem shranjevanju je Synology dosegel izjemne rezultate na področjih zanesljivosti, zmogljivosti, zadovoljstva, enostavnosti uporabe in stroškovne učinkovitosti.

Domači uporabniki mu zaupajo že od leta 2010 V kategoriji NAS naprav je Synology že 13. leto zapored prejemnik nagrade Readers' Choice, letos pa je dosegel oceno 9,4 od 10 za zanesljivost in 9,1 od 10 za splošno zadovoljstvo.

Strežniki NAS Synology, ki jih poganja operacijski sistem DiskStation Manager (DSM), uporabnikom omogočajo ustvarjanje zasebnega ali hibridnega oblaka za shranjevanje, upravljanje, varnostno kopiranje, deljenje in pretakanje podatkov prek dodatnih paketov in aplikacij brez licenčnine.

Več o blagovni znamki in izdelkih Synology si lahko preberete na: https://www.xenon-forte.si/synology/.

##

O podjetju Synology Inc.

Synology je priznani proizvajalec omrežnih pomnilnikov NAS, inovativnih rešitev za nadzor z uporabo IP kamer ter vrhunske omrežne opreme, ki preoblikujejo način, kako uporabniki upravljajo s podatki in izvajajo nadzor, v obdobju, ko prevladujejo rešitve v oblaku. Z osredotočanjem na najnovejše tehnologije, Synology omogoča uporabnikom centralizirano shranjevanje in varnostno kopiranje podatkov, enostavno deljenje datotek na oddaljene lokacije ter učinkovito izvajanje profesionalnih nadzornih rešitev in upravljanje omrežij na zanesljiv in cenovno dostopen način. Synology se dosledno zavzema za zagotavljanje izdelkov z naprednimi funkcijami in vrhunskimi storitvami za stranke v svoji panogi.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

Kontakt:

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Tel: (01) 5484 812

E-pošta: tomaz@xenon-forte.si

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana

Kontakt:

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Tel: (01) 5484 812

E-pošta: tomaz@xenon-forte.si

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana