O-STA

Iskratel generalni sponzor prireditve Teleinfos

Cankarjev dom, Ljubljana, od 16.5. do 18.5.2001

Podjetje Iskratel, kot prvi izvoznik tele-informacijske tehnologije v Sloveniji, letošnje leto nastopa kot generalni sponzor sejemske prireditve Teleinfos, s čimer med drugim želimo poudariti pomembnost dogodka in razvoja telekomunikacij.

V okviru sejemske predstavitve bomo predstavili prednosti nove tehnologije ADSL, ki prinaša v svet interneta, izobraževanja in poslovanja nove možnosti in priložnosti, kot so: učenje na daljavo (Telelearning), delo na daljavo (Teleworking), hitrejše deskanje po internetu, spremljanje TV programov ob poljubnem času (Video on demand) in drugo.

Na predstavitvenem prostoru podjetja Iskratel, bomo preko ADSL-a v živo prenašali telekomunikacijske delavnice in predavanja v okviru Teleinfosa. Poleg tega bodo obiskovalci lahko okusili tudi dejansko hitrost deskanja in s tem prednosti, ki jih paket ADSL danes že ponuja slovenskim uporabnikom interneta.

Iskratelovi strokovnjaki bodo v okviru predavanj na Teleinfosu predstavili novosti, ki bodo jutri krojile razvoj telekomunikacij tako doma kot v svetu in s tem možnosti in priložnosti, ki se bodo ob tem porajale. Velik delež pa bodo prispevali tudi pri organizaciji in izvedbi telekomunikacijske delelavnice, kjer bodo skupaj s študenti razmišljali, kako z zlivanjem tehnologij telekomunikacij in informatike narediti zanimive in tržno uspešne rešitve.