O-STA

Izdelava promocijskega videa: Podpora STA od ideje do končnega izdelka


Promocijski videi so učinkovito orodje za pritegnitev pozornosti, prenos sporočila in povečanje prepoznavnosti blagovne znamke. Na Slovenski tiskovni agenciji se zavedamo pomembnosti tega vidika tržnega komuniciranja, zato v okviru naše ponudbe omogočamo tudi izdelavo promocijskih videov. Z našim video servisom STAvideo zagotavljamo celovito podporo pri načrtovanju, produkciji in distribuciji visokokakovostnih videov, prilagojenih specifičnim potrebam naročnika.

Kako poteka izdelava promocijskega videa na STA?

Postopek začnemo z analizo ciljev naročnika, na podlagi katere oblikujemo kreativno zasnovo, ki vključuje ključne elemente, kot so sporočilnost, vizualna podoba in ton komunikacije. Sodelovanje z izkušenimi snemalci, montažerji in grafičnimi oblikovalci omogoča, da vsak video doseže visok standard kakovosti.

Med produkcijo uporabljamo sodobno snemalno opremo, kar zagotavlja tehnično dovršenost - od visoke ločljivosti slike do kakovostnega zvoka. STA poskrbi tudi za prilagoditev videa različnim platformam (npr. družbena omrežja), kar poveča njegovo vidnost in doseg ciljne publike.


Kakšne promocijske videe izdelujemo?

Izdelujemo raznolike promocijske videe, prilagojene različnim potrebam in priložnostim. Specializirani smo za dogodke, kot so otvoritve, podelitve nagrad in konference, kjer s kakovostnimi posnetki zajamemo ključne trenutke in vzdušje.

Pripravljamo tudi videe za predstavitev projektov, ki poudarjajo glavne dosežke in cilje. Poleg tega ustvarjamo napovedne videe za prihajajoče dogodke, ki s dinamično montažo in privlačno vizualno podobo učinkovito pritegnejo pozornost.

Ne glede na vrsto projekta - naj gre za promocijo podjetja, izdelka, storitve ali dogodka - vam STA nudi strokovno podporo skozi celoten proces produkcije, da bo vaša zgodba predstavljena na najboljši možen način.


Deljenje promocijskega videa na naših kanalih

Ključna prednost Slovenske tiskovne agencije pred drugimi ponudniki je naš širok doseg in visoka stopnja kredibilnosti, ki zagotavljata, da vaša vsebina doseže ciljno občinstvo.

Poleg naše spletne strani video.sta.si smo prisotni na vseh pomembnih platformah - najuspešnejše omrežje je Facebook, kjer nas spremlja več kot 51.000 sledilcev. Vsebine redno delimo tudi na LinkedIn, YouTube, X, Instagram in Threads, kjer bo objavljen tudi vaš promocijski video.

Nekateri promocijski videi, ki smo jih izdelali za naročnike:

Triglav tek
Odprtje nove poslovne zgradbe podjetja PeK Automotive
30 let sodelovanja Slovenije in Francije na področju raziskovanja
Tradicionalna konferenca v organizaciji Pokojninske družbe A
Slavnostna podelitev nagrad Medis za izjemne dosežke zdravnikov in farmacevtov
Gradnja Biotehniškega stičišča NIB prehaja v drugo fazo

*****

Kako do nas?

STA zagotavlja celostno podporo skozi vse faze projekta, od začetne ideje do postprodukcije. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju novic in videoprodukcije smo pripravljeni hitro in učinkovito izpeljati najzahtevnejše projekte, s poudarkom na avtentičnosti videa. Za sodelovanje in povpraševanje nam pišite na marketing@sta.si in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vaš projekt.

Več o naših aktualnih projektih, storitvah, novostih in posebnih ponudbah najdete na profilu STA Marketing na LinkedInu.